Hur man gör frukt Ice

March 22

Hur man gör frukt Ice


När du tjänar en måltid under sommarmånaderna --- eller en mycket tung eller kryddig måltid som helst --- en frukt is är ett utmärkt val för dessert. Cool och ljus, frukt glass är uppfriskande och, om det görs med färsk frukt, full av fruktens vitaminer och näringsämnen. Trots tillsats av lite socker, de är låga i kalorier också. En grundläggande frukt is är mycket enkel att göra och kräver endast ett fåtal ingredienser.

Instruktioner

Hur man gör frukt Ice

1 Hur man gör frukt Ice

Använda någon typ av bär i din frukt is.

Ca 5 timmar innan du planerar att tjäna frukt is, börja förbereda frukt om du använder färsk frukt. Du kan använda en fruktjuicekoncentrat istället, i vilket fall du kan hoppa över detta steg. Ta din färsk frukt och mos det i en matberedare eller mixer. Om du använder bär, lämna dem helt. Andra frukter bör skäras i en-tums bitar. För en qt. färdig frukt is behöver en tredjedel kopp mos. Om du använder hallon eller annan frukt med små frön, sätta purén genom en sil innan du fortsätter.

2 Hur man gör frukt Ice

Ta med vatten till en koka och sedan tillsätt sockret.

Sätt 2 2/3 dl vatten i en kastrull och föra vatten till en koka. När det kokar, tillsätt 1/3 kopp socker och rör om med en träslev tills det är upplöst.

3 Hur man gör frukt Ice

Lägg en matsked av citron eller lime.

Ta socker och vattenblandningen av spisen och låt den svalna ordentligt. När det är kallt, tillsätt 1 1/3 dl fruktpuré --- eller en lika stor mängd fryst juicekoncentrat. Också tillsätt 1 msk. citron eller lime. Rör om att kombinera.

4 Hur man gör frukt Ice

Frysa frukten is-blandningen i ett grunt metallskål.

Placera frukten isen blandningen i ett grunt metallskål eller facket och lägga den i frysen. Låt det frysa i ca 6 timmar, eller tills den är ordentligt fast. [Referens 3].

5 Hur man gör frukt Ice

Använd en matberedare eller mixer för att göra frukten isen slät.

När frukten isen frusit fast, ta ut den ur frysen. Bryt den stelnade isen i bitar. För att göra detta genom att placera blandningen i en stor zip-top väska, stänga den och bryta isen i bitar med kök klubba. Placera bitar in i en matberedare eller mixer och bearbetar dem tills blandningen är slät.

6 Du kan tjäna frukten is nu, eller spara den till senare. Om du sparar den, sätta den behandlade isen i en behållare (en gammal, tvättade glassbehållare fungerar bra) och sätta tillbaka den i frysen i en till en halv timme.

Tips

  • Du kan ersätta en del av eller hela socker i frukt is med äppeljuice eller äppeljuice koncentrat. Emellertid kommer den resulterande blandningen har en grov korn. Så du behöver för att lägga till 1/2 msk. vanligt gelatin upplöst i 1/4 kopp vatten, när du lägger till puré till den kylda vattensockerblandningen.
  • Om du använder en tårta frukt, såsom tranbär, öka mängden socker du använder från 1/3 kopp till en kopp.
  • Använd en blandning av bär eller frukter för att skapa nya smaker.

  

Kommentar