Zorac Behandling för Acne

August 26

Zorac Behandling för Acne


Trots alla annonser för akne mediciner du har stött på i media, du kan fortfarande inte har hört talas om Zorac. Det beror på att du bara kan få Zorac av recept. Zorac hårda aktiv ingrediens innebär att det bör behandlas med försiktighet och kan endast användas i låga koncentrationer för att behandla hudåkommor.

Hur Zorac Works

Zorac aktiva ingrediensen är tazarotene, vilken är en retinoid. Retinoider har en struktur som liknar vitamin A och stöder hudtillväxt. Den exakta mekanismen genom vilken Zorac fungerar är okänd, men det spekuleras att Zorac hjälper genom att uppmuntra normal hud tillväxt och minska inflammation. Zorac är också känd som Tazorac, Tazarotene, Avage, Tazaroteno och Tazarotenum.

Fungera

Zorac kommer i gel eller kräm form som appliceras på det drabbade området. Standardkoncentrationen som används för att behandla akne är 0,1 procent. I högre koncentrationer, är det också används för att behandla plackpsoriasis, som är ett tillstånd där huden är röd, förtjockad och ofta fjällande.

Bieffekter

Liksom många läkemedel, kan Zorac orsaka biverkningar för vissa användare. De vanligaste rapporterade biverkningarna är torr hud, hudrodnad, fjällande hud och brännande känsla. Mindre ofta observerade biverkningar är klåda, hudirritation, sveda känsla och smärta.

Varning

Om du har solbränna, vänta tills huden har återhämtat sig innan de ansöker Zorac. Om du är gravid eller planerar att bli gravid, får du inte använda Zorac tills du är klar ammar. Använd inte Zorac det du är allergisk mot tazarotene eller lider av eksem. Zorac kan också vara farligt att behandla akne på barn under 12 års ålder.

få Zorac

Om du vill prova att använda Zorac att behandla akne, besöka läkare och begäran om det. Om din läkare håller med om att du kommer att gynnas av Zorac, kommer han att ge dig receptet måste du köpa den från ett apotek.


  

Kommentar