Hur man donera en Timeshare till välgörenhet

July 8

Beslutet att dumpa en timeshare från ditt innehav inte behöver fokusera helt på en försäljning. Kostnaderna för notering din timeshare genom en mäklare och det diskonterade försäljningspriset nödvändiggörs av en översvämmad marknad för en otillfredsställande transaktion. Du kan förverkliga ett antal personliga och ekonomiska fördelar när du donera en timeshare till välgörenhet.

Instruktioner

1 Procure en kopia av din gärning och andra handlingar som behövs för att donera din timeshare till välgörenhet. En kopia av varje form som beskrivits i samband med köpet av din timeshare bör överlåtas till välgörenhet.

2 Begära dokumentation av värdet på din timeshare från en välgörenhet i samband med donationen. En donation av en timeshare till en ideell organisation kan dras på din skatt.

3 Rådgör med andra ägare på din egendom att donera hela värdet av tidsdelning till välgörenhet. Det är viktigt att spela upp skatteavdraget, liksom enkelheten i att donera en timeshare istället för att sälja till ett pris långt under det ursprungliga köpet.

4 Avsatt medel som skulle ha använts på mäklare avgifter för att förstärka din donation till välgörenhet. Timeshare ägare som använder erfarna mäklare spendera mellan $ 300 och $ 1000 för att sälja sin egendom.

5 Fokusera din sökning efter en värdig välgörenhet till organisationer som arbetar med frågor som drabbade nära hemmet. Till exempel organisationer som Nationella stiftelsen för cancerforskning använda tidsdelning donationer till hjälpa till att finansiera insatser för att bekämpa cancer (se Resurser nedan).

6 Lista din timeshare donation genom en ideell organisation med kopplingar till ett stort antal välgörenhetsorganisationer. Det finns online-nätverk som donera en orsak som listar dussintals välgörenhetsorganisationer runt om i USA söker timeshare donationer (se Resurser nedan).

7 Håll din gåva av en timeshare på lokal nivå med hjälp av trosbaserade organisationer. En icke-konfessionell grupp som Real Estate med orsaker kommer att använda online-formulär för att ansluta potentiella donatorer med lokala grupper i behov av donationer (se Resurser nedan).

Tips

  • Undersök det anseende som en välgörenhet innan du donera din timeshare. De flesta välgörenhetsorganisationer som accepterar andels ger skattestatus, bakgrundsinformation och kontakter för oroar transaktionssäkerhet givare. Avsätt skuld till förhör en välgörenhetsorganisation för att skapa en hög nivå av komfort med en timeshare mottagare.

  

Kommentar