Hur du gör din egen träplugg Örhängen

May 5

Hur du gör din egen träplugg Örhängen


Om du har ett par träpluggar och en limpistol, kan du göra söta träplugg örhängen hemma. Du behöver inte några speciella crafting färdigheter och det tar bara några minuter. Bäst av allt, dina söta träplugg örhängen är helt säkert för dina öron. De är billiga att göra så att du kan hantverk ett par i varje färg. De gör också fina presenter till alla dina vänner med hål i öronen.

Instruktioner

1 Coat dina träpluggar med decoupage pasta. En populär decoupage produkt är Mod Podge, som är en bearbetning av sealer, lim och avslutas i en. Du kan plocka upp den i crafting butiker och det kommer att göra dina pluggar säkert att bära på dina öron.

2 Placera origami papper med framsidan nedåt på en plan yta. Välj ett mönstrat papper om du vill mönstrade träplugg örhängen eller en enfärgad om det är vad du föredrar.

3 Placera träpluggar, fortfarande våt med decoupage pasta, nedåt på origami papper. Låt pastan torka helt.

4 Trimma origami papper runt träpluggar med ett rakblad kniv. När du lyfter dina pluggar bör ansikten omfattas av origami papper.

5 Måla sidorna av träpluggar att matcha färgerna på origami papper. Låt färgen torka helt.

6 Limma gamla örhängen till ryggen på dina träpluggar med limpistol, med stolparna sticker ut. Låt limmet torka helt och dina örhängen är redo att bära.


  

Kommentar