Hur man reparerar fötter Bagage

January 14

Hur man reparerar fötter Bagage


Om bagage fötter sönder, blir din resväska lamslagen, sannolikt att störta över och bli smutsig, eventuellt bryta dina värdesaker inuti. DIY bagage reparation inte är möjlig på varje modell. Om du kan fixa din resväska hemma, då kommer du att spara på pengar. Denna uppgift tar 30 minuter till en timme, men kräver en del forskning i förväg så att du kan få de varor du behöver för att få jobbet gjort rätt.

Instruktioner

1 Inspektera ditt bagage noggrant innan du börjar. Om fötterna skruvas in bagage kroppen, då kan du säkert ersätta dem själv. Men om fötterna är gjutna på bagage kroppen, det finns inget du kan göra. I så fall hitta en bra bagage reparation butik nära dig som kanske kan hjälpa.

2 Ring ditt bagage tillverkaren om det säljer ersättnings fötter för resväskan modell. Om tillverkaren inte har ersättnings fötter, kolla med bagage reparationsverkstäder och bagage reparatörer för att se om de kommer att sälja dig en kompatibel modell.

3 Skruva ditt bagage fötter från din resväska med en stjärnskruvmejsel. Avsätt skruvarna så att du kan återanvända dem. Om du får ersättnings fötter från ett bagage reparatör, överväga att i de gamla fötterna så att de kan matcha dem på rätt sätt med de nya för en perfekt passform.

4 Packa dina nya fötter och gör dig redo att reparera. Rada upp ena foten i rätt plats, sedan in skruvarna med fingrarna så att du vet att det är uppradade rätt.

5 Skruva på den nya foten, dra åt en skruv i taget. Så länge du fodrade upp ordentligt, bör detta inte vara svårt. Om du känner massor av motstånd, stoppa och ta bort skruvarna, omgrupperar därefter foten. När du har gjort den första, fästa den andra på samma sätt.

Tips

  • Arbetet med en plan yta som ett bord och i ett område med starkt ljus, så att du kan se vad du gör. Var bestämd men försiktig när du arbetar; inte tvinga något.

  

Kommentar