Homepathic rättsmedel för hundar

March 12

Homeopatiska läkemedel för hundar införliva ett naturligt sätt att se på kost och medicinsk behandling. Även om det finns många olika typer av sådana behandlingar, kan du börja din sökning med mer standardiserade sätt att ge din hund homeopatiska behandlingar för vanliga sjukdomar.

artrit Smärta

Att behandla din hunds artrit smärta, glukosamin och kondroitin tillskott kan hjälpa smörja hundens lederna. Kosttillskott erbjuder ett mycket säkrare alternativ till receptbelagda läkemedel eller steroid skott som ibland erbjuds. Lugna din hunds artritiska leder och ben genom att köpa en ortopedisk säng. Ett annat alternativ är att tillämpa fuktig värme komprimerar till din hunds leder till lättnad.

Heta fläckar på huden

Det första steget i att behandla allergier och hotspots på din hund håller ditt husdjur välvårdad. Överallt där det finns en hot spot ligger på hundens hud, trimma håret. En hot spot anses ett öppet sår och behöver luft cirkulerar runt den för att läka.

Du kan också använda aloe vera direkt på hundens hud.

Ett annat alternativ för behandling av allergiska hot spots är att bada din hund i en antibakteriell schampo görs för hudinfektioner.

För att minska inflammation på en varm plats, satte en trasa som har dränkts i varmt saltvatten på det drabbade området. Gör detta efter din hund har badats i den antibakteriella schampo.

Hjärtproblem

Diet är en stor del av en behandlingsplan om din hund har problem med hjärtat. Lägg till och vitaminer till din hunds diet, inklusive E-vitamin, B-komplex, krom och selen. Dessutom har vissa aminosyror, såsom L-karnitin och taurin visat sig hjälpa hundar med kronisk frågor.

Organisk mat

För att slutföra den homeopatiska inställning till hund vård, mata dina husdjur en organisk hundmat. Ekologiska livsmedel hjälper ofta att upprätthålla en hunds matsmältning och vikt bättre än alltför bearbetade livsmedel. Vanligtvis görs med hela korn, är ekologisk hundmat en bra källa till protein. Se till köttet som ingår i produkten är verkligen organisk, vilket innebär att den är fri från tillsatta hormoner och konserveringsmedel.

Rådgör med din veterinär med frågor eller funderingar kring homeopatisk vård för din hund.


  

Kommentar