Hur att vandra i New Shoes

October 5

Hur att vandra i New Shoes


Du har eying att par skor för en stund och bara köpte dem. Du tar dem hem och sätta på dem bara för att de är vånda att gå i. Innan du rusa tillbaka till affären för att återlämna dem, överväga några tips som hjälper dig att bryta sig in dina nya skor och göra dem mer bekväm. Snart kommer skorna så trivs du kommer att glömma att de är nya.

Instruktioner

Instruktioner

1 Köp skor som passar dig perfekt. När du köper dina skor, be säljaren att mäta både längden och bredden på fötterna för att se till att du inte pressa fötterna i skor som är för små eller för hårt. Om skorna känns obehagligt när du prova dem i butiken, kan du vara säker på att de kommer att känna sig obekväm när du lämnar.

2 Gå runt i dina nya skor för ungefär en halv timme varje dag. Detta kommer att bidra till att bryta dina skor i och göra dem mer bekväma att gå in för en längre tid. Bära strumpor eller tjocka strumpbyxor med skorna att sträcka dem något och att hjälpa dem mögel till formen på dina fötter. Om dina nya skor är gjorda av läder, sträcka läder bakåt och framåt för att mjuka upp det och göra det mindre troligt att blister hälarna och tår.

3 Rugga sulorna av dina nya skor med lite sandpapper, eller gnugga dem bakåt och framåt på en grov yta såsom en trottoar eller tegel bana. Detta kommer att öka grepp sulorna och göra dem mer bekväma att gå i.

4 Applicera värme till dina skor genom att blåsa luft från en hårtork på dina skor för fem eller 10 minuter. Ett annat alternativ är att fylla dina skor med en värme pack - ett tyg hylsa fylld med säd som du kan värma i mikrovågsugn - i ungefär en timme. Sätt skorna på omedelbart efter att du har tillämpat värme så att skorna kan sträcka och mögel runt formen på dina fötter.

5 Sätt mjuka, vadderade innersulor i skon för mer komfort. Dessa finns att köpa från skoaffärer eller droghandel, och du kan köpa gel fyllda innersulor för extra, uppfriskande komfort. Om hårt läder av skorna skaver mot huden, använd fuktighetskräm för att undvika blåsbildning. Om dina fötter är sannolikt att svettas i dina nya skor, applicera talk att se till att dina fötter inte glider runt i dem.

Tips

  • Ha alltid en extra, par bekväma skor med dig om du behöver vara på fötterna under långa tidsperioder.
  • Om dina nya skor orsaka blåsor på fötterna, se till att hålla blåsor rena så att de inte blir smittad.

  

Kommentar