Hur man använder Aspirin att behandla en Ingrown Hair

December 15

Hur man använder Aspirin att behandla en Ingrown Hair


Inåtväxta hårstrån kan vara irriterande hinder på vägen till att uppnå jämn, hårlös hud. Inåtväxta hårstrån är hår som växer inne i huden, och i allmänhet resulterar från överdriven rakning. Bortsett från att bara vara oattraktiv, kan håren leda till hudinflammation. Ett enkelt hem botemedel för borttagning av inåtväxande hårstrån innebär användning av en aspirin mask.

Instruktioner

1 Låt inåtväxande hår växa ett tag under huden. Detta för att säkerställa att en infektion inte förekommer. Undvika peeling för ett tag. En bula ska visas över inåtväxande hår, vilket innebär att den är redo för borttagning.

2 Skapa en aspirin mask, som är en blandning av trollhassel, 70 procent alkohol och obelagt aspirin. Använd 18 Alvedon och blanda ihop dem i en flaska med 5,5 uns av alkohol. Skaka båda tillsammans ordentligt. Sätt 2,5 uns av trollhassel i en annan flaska och blanda den med ytterligare åtta aspirin, och blanda ihop dem. Ge båda flaskorna minst en halvtimme för att lösa och lösa. Efter väntetiden kombinera båda blandningarna och skaka dem kraftigt.

3 Applicera aspirin mask två gånger om dagen, en gång på morgonen och sedan en gång på natten. Före varje användning, skaka masken lösning. Använd en bomullstuss för att sätta masken över inåtväxande hår bula.

4 Tvätta masken försiktigt med varmt vatten efter ca 10 minuter.

5. Håll tillämpa aspirin mask över gupp tills infektionen är helt borta. Var försiktig. Om några tecken på hudirritation dyker upp, såsom svullnad eller rodnad, sluta använda aspirin mask omedelbart.

6 Ta bort inåtväxande hår med pincett som steriliseras, efter infektionen har helt rensat. Mjukt få grepp om håret och sedan dra ut den försiktigt. Efter att håret har tagits bort, noggrant tvätta över området med en fuktad bomullstuss.

Tips

  • Aspirin masker kan även användas för förebyggande av inåtväxande hår, inte bara deras avlägsnande. För att förhindra inåtväxande hårstrån från att visas upp, gäller aspirin masker omedelbart efter antingen rakning eller vaxning kroppshår.

  

Kommentar