Vård för Python Skin

April 2

Vård för Python Skin


Python huden handväskor, stövlar och skor kräver ordentlig vård. Python huden är känd för sin elasticitet och styrka och dess skönhet kommer bara att bli större när arb åldrar. En av fördelarna med rätt att ta hand om Python huden tillbehör är att förlänga livslängden och få mer glädje av denna dyr läder.

Värme och solljus

Värme kan förstöra python hud bitar. Om de utsätts för en värmekälla under en längre tidsperiod, kan python torka ut och börjar spricka och förlora sin färg. Dessa sprickor är omöjliga att reparera och kommer att göra pjäsen ser vittrade och skrumpna. Lämna aldrig några Python bitar i solen eller framför radiatorer.

Vatten

Python bitar bör också hållas borta från stora mängder av vatten och andra vätskor. Aldrig bära din Python bitar i regnet och undvika att spilla drinkar och annan vätska liksom. Python, liksom alla andra läderprodukter, absorberar vatten snabbt och kan förstöras på detta sätt. Om python blir blöt är det bäst att göra det möjligt att lufttorka och inte på konstgjord väg, såsom en hårtork. Än en gång, värme orsakar också skador på Python.

Rengöring

Undvik att använda kommersiella läder rengöringsmedel på Python. Dessa innehåller kemikalier som är för hårda för detta känsliga material och kan hamna orsakar ännu mer skada. I stället, blöt en trasa i en liten mängd vatten och diskmedel och försiktigt blot på fläcken. Låt python stycket lufttorka i ett område från direkt solljus.


  

Kommentar