Hur man ansöker Fondant till en tårta

August 24

Applicera fondant till kakor för speciella tillfällen som bröllop och gradering. Fondant ger ett alternativt sätt att dekorera tårtor. Glasyren skapar en plan yta som gör det lättare att applicera dekorationer. Gör fondant hemma, eller köpa den på din lokala hantverk butik. Lägg till färg för att lägga till intresse och kvaliteten på kakan.

Instruktioner

1 Förbered kakan innan applicering av fondant. Applicera smörkräm glasyr på kakan med en spatel. Detta hjälper fondant följer kakan. Täcka hela kakan med smörkräm glasyr och kontrollera att vara säker på att det inte finns några fläckar av kakan visar igenom.

2 Sprid ett tunt lager av majsstärkelse på en plan yta. Detta förhindrar att fondant fastnar på ytan medan du förbereder det. Knåda fondant. Lägg till konditori "socker om det är alltför klibbig. Placera konditori "socker på kavel för att säkerställa att isbildning inte fastnar.

3 Mäta höjden, bredden och längden av kakan. Det är väsentligt att rulla fondant ut i enlighet med höjden av kakan. Multiplicera höjd med 2. Detta är det nya höjdmätning. Tillsätt tre mätningar för att få den totala bredden mätning av fondant. Tillsätt 1 till 2 inches till fondant att se till att du har tillräckligt med isbildning.

4 Rulla fondant ut. Fortsätt att flytta och flytta fondant medan rullning. Den ideala tjockleken av fondant är minst en fjärdedel av en tum.

5 Placera fondant på smörkräm glasyr täckta kakan. Rulla fondant runt kavel, eller försiktigt lyfta den med händerna för att placera fondant över kakan. Var noga med att inte spricka eller riva fondant.

6 Jämna sidor fondant. Använd en platt kant verktyg, eller en fondant smidigare. Placera majsstärkelse på händerna innan du rör kakan. Använd dina händer för att avsluta ett jämnare fondant på kakan.

7 Klipp bort överflödigt fondant från kakan. Jämna ut isbildning helt sedan avbröt överskottet med en pizza cutter eller en kniv.

8 Förvara överblivna fondant i en lufttät behållare.

Tips

  • Ta bort eventuella luftbubblor med en PIN-kod. Luftbubblor kan visas samtidigt rulla ut degen, eller på kakan när du använder fondant.

  

Kommentar