Hur du kopplar ostron med hummer

April 14

Hur du kopplar ostron med hummer


En skaldjur extravaganza på en bulle börjar med ostron och avslutas med hummer. Kritan av öl-slagna, salta, friterade ostron spelar av söt, smörig smak och konsistens av hummer. Tillsätt skarpa gröna strimlad sallad på en rostade bun, toppade med en snabb och kryddig remouladsås, och du har nära perfektion. Servera så snart smörgåsar monteras.

Instruktioner

Hummer

1 Fyll en kastrull med vatten och koka upp. Potten bör vara stor nog att rymma alla stjärtar. Använd endast tillräckligt med vatten för att täcka hummer.

2 Placera humrar i pannan. Ta vattnet tillbaka till en koka, sedan Sänk värmen till medium. Vattnet bör fortfarande koka. Hummer ska koka igenom i ungefär fem minuter.

3 Ta svansar ur vattnet med tång. Ta skalen genom att skära den i två halvor med kök sax. Hummer kött kommer att dra bort från skalet. Chop i bites storlek bitar och ställ åt sidan.

ostron

4 Dränera nyligen shucked ostron. Din fiskhandlare ska kunna shuck dem åt dig. Det tar en viss talang för att få kläm på det.

5 Blanda mjöl, öl, ägg och röd paprika flingor.

6 Doppa varje ostron i öl Smet. Använd tång eller hålla dem med fingrarna. Skaka ostron försiktigt för att bli av med överflödigt smet.

7 Fyll en stekpanna med en tum av matolja. Värm till 350 grader F. Placera ostron i den heta oljan och stek tills smeten bruna och ostron kockar genom. Skär en öppen testa. Det bör inte ta mer än 3 minuter att laga mat ostron.

Montering

8 Blanda 1 msk. cocktail sås med 1 msk. majonnäs att göra en snabb remouladsås. Lägg till ytterligare varm sås för mer krydda.

9 Rosta bullarna. Placera 1/2 kopp strimlad sallad på varje bulle. Sätt tre av fyra stekt ostron på varje bulle och kött från en halv hummer svans. Eller går alla ut och lägga allt kött från en svans på varje smörgås.

10 Ringla med snabb remouladsås blandning och njuta omedelbart.

Tips

  • När matlagning för en folkmassa, montera smörgåsar till den punkt där du lägger ostron. Stek ostron och omedelbart lägga till smörgåsar så ostron stanna krispiga.
  • Het olja är farligt. Sväng stekpanna handtag på baksidan av kaminen när du är klar steka så att du inte råkar slå ett över.

  

Kommentar