Vad är Kojic Acid Soap?

July 11

Vad är Kojic Acid Soap?


Kojic syra, en naturlig antibiotika medel, kommer från koji, en kultur framställd genom att odla mögel på kokta korn eller sojabönor under fuktiga förhållanden. Används i Japan för att producera miso, soja och skull, kom koji i de vanliga 1955 när Charles Pfizer and Company försökte tillverka det som en organisk syra. Även företaget lyckats, det fanns ingen verklig kommersiell användning för Kojic syra fram till början av 1980-talet, när den kosmetiska industrin upptäckte sin förmåga att hämma tyrosinas, det enzym som ansvarar för melaninbildning.

Soap s Syfte

När den kosmetiska industrin förstått fördelarna med Kojic syra, nästa steg var att införliva det i hudvårdsprodukter såsom krämer, lotioner och tvålar. Kojic acid tvål, i synnerhet, används som en hudtonande agent. Ett säkrare alternativ till hydrokinon - en kontroversiell blekmedel - kojinsyra tvål har visat effektiv vid behandling av hyperpigmentering, solfläckarna, fräknar, leverfläckar och andra pigment frågor. Kojic acid tvål kan också vara effektiva för att förhindra fotoskada och efterföljande rynkor, enligt en studie vid Hacettepe universitet i Ankara, Turkiet, publicerad i "Medicinal Chemistry and Drug Design."


  

Kommentar