Substitut för Sötad Cream av kokos

March 5

Coconut är relished färsk eller uttorkad, som coconut grädde, grädde av kokos, kokos sirap, kokosmjölk eller helt enkelt som riven kokos. Sötad grädde av kokos är i huvudsak en tjock pasta av färsk kokosnöt och är en viktig ingrediens i "mocktails" - blandade alkoholfria drycker, drinkar och desserter. Cream av kokos är kommersiellt tillgänglig i spritbutiker och konditorer i både flytande och pulver. Ofta är det svårt att få sötad grädde av kokos, men det är möjligt att göra sötad grädde av kokos med ingredienser som är lätt tillgängliga.

Sötad kondenserad mjölk

Förbered kokos extrakt genom att blanda riven färsk kokosnöt till en fin pasta. Kokos extrakt är också tillgängliga. Lägg sötad kondenserad mjölk till kokos extrakt. Denna släta, tjocka, söt pasta kan användas i stället för sötad grädde av kokos.

Grädde och kokosmjölk

Ta ett mått på helfet vispgrädde och ett halvt mått av kokos gräddpulver. Blend tillsammans med ett mått på burk kokosmjölk. Kom ihåg att använda endast översta lagret av kokosmjölk utan att skaka burken. Denna blandning är ett bra substitut för grädde av kokos och kan sötas med strösocker eller genom att använda sötad kräm istället för vanlig helfet grädde i receptet.

kokosnöt Sirap

Sötad grädde av kokos kan göras genom att blanda kokos sirap, i stället för sötad kondenserad mjölk, och kokosextrakt. För att göra coconut sirap, blanda 1/3 mått av vatten och en lika hög grad av socker. Värm blandningen för att smälta sockret och kondensera blandningen till ungefär hälften av sin ursprungliga volym. Från en burk kokosmjölk, sila vattnet och behålla kokos fasta ämnen. Blanda det fasta materialet i sirapen och blanda tills slät. Denna blandning är kokos sirap. Lägg kokosextrakt så att sirapen tjocknar ytterligare.

Kyl kokosmjölk

Förbered kokosmjölk genom kokning lika delar av kokos vatten och riven kokos kärnor. När väl den kokade blandningen har svalnat till rumstemperatur, sila kokosmjölk och kyla den ansträngda vätskan. Den kylda vätskan separeras i en tjock kräm med tunna vatten. Gröp ur tjock grädde och tillsätt socker sirap till den för att få en ersättning för sötad grädde av kokos.


  

Kommentar