Hur man gör en makeup Kit

February 14

Hur man gör en makeup Kit


Makeup kit är en viktig i många hushåll. Oavsett om du behöver en on-the-go kit eller en makeup väska för att hålla allt du behöver tillsammans hemma, organisera din utrustning för snabb åtkomst och tillämpning.

Instruktioner

Välj en Makeup Bag

1 Välj en behållare baserat på önskad storlek utgör kit. Om du håller den i handväskan eller väskan, hitta en kompakt storlek du kan bära runt. Om du lagerhålla en makeup kit för at-home användning, hitta en väska som passar grunderna plus extramaterialet är på ett ställe.

2 Leta efter makeup påsar med flera fack så att du enkelt kan organisera olika produkter.

3 Hitta en påse med en spegel redan bifogas eller tas så att du inte kommer att behöva hitta en som passar när du köper den.

4 Se till så att du inte kommer att förlora någon gör när du är på flykt väskan stängs ordentligt.

Lagerhålla din makeup Kit

5 Ställ alla dina makeup på en stor toalettbord eller köksbordet.

6 Separera produkter i olika kategorier baserat på deras användning. Gör en stapel för ögon, mun, kinder och ansikte, applikationsborstar, grooming verktyg och mer.

7 Välj dina favoritprodukter från vardera. Bli av med alla gamla smink eller några produkter som du inte har använt i 3 månader.

8 Sätt varje kategori av produkter i en annan del av din make up kit. Om det inte finns tillräckligt olika fack, använda mindre påsar att sätta produkter i innan du lägger dem till satsen.

Behåll din Kit

9 Gå igenom din makeup kit med några månaders mellanrum för att kasta ut något smink som har blivit gammal eller ersätta produkter som du kör låg på.

10 Ersätt flaskor fuktighetskräm, bas, läppglans eller andra objekt som bara har en liten mängd kvar. Använd små mängder upp hemma och sätta en ny flaska i väskan.

11 Prova några nya färger innan du lägger dem till din makeup kit.

Tips

  • Håll ett litet paket med våtservetter i din make up väska för enkel sanering.
  • Välj makeup som är lätt att ansöka om en on-the-go smink kit. Du kommer inte ha utrymme för många stora penslar och andra nödvändigheter så leta efter små tillämpa penslar och lätt på produkter.

  

Kommentar