Stilar för stora Män

February 22

Stilar för stora Män


Män som bär några extra pounds ofta svårt att välja produkter som både passar och ge dem den trendiga utseende som de önskar. Även om dessa betydande killar kan behöva sätta extra arbete i sitt utseende, det finns vissa produkter som kan hjälpa dem att titta på modet och sätta ihop. Dessa stilar minimera fysiska egenskaper som rejäl män kanske vill tona ner och passa med standard stil för att säkerställa att bäraren inte titta på sin plats.

enkla shirts

Stora män ska sälja sina djärva skjortor för enkla, monokromatiska alternativ. Shirts med upptagen utskrifter eller alltför ljusa nyanser uppmärksamma bålen. Många större män bär extra tyngd i sin stam, så att betona detta avsnitt är inte något de sannolikt angelägna om att göra. Genom att välja en vanlig skjorta i en dämpad ton, kan män titta på modet utan drar ögonen till sin kanske alltför bred överkropp.

Knälånga shorts

Knälånga shorts är populärt för män av alla storlekar, men för större män, dessa shorts håller en extra fördel. Eftersom dessa shorts falla på knä, släta de över några större lår områden som dessa män kanske vill dölja. Snittet uppmärksammar också kalvarna, en bendel detta ofta mer tonas än resten.

polo för

Pikétröjor tillåter komfort samtidigt lämnar bäraren ser lämpligt formellt. Stora män bör fylla sina garderober med enfärgade Polos i ett sortiment av nyanser för att ge sig en enkel vardags topp. Medan större män bör undvika upptagen randmönster, är det tillåtet att köpa Polos med ett fåtal dominerande ränder spridda över toppen för att uppmärksamma upp mot axelpartiet och bort från midsection.

skiktade Tees

Grafiska utslagsplatser är en populär stil val, men att bära detta sätt kan vara svårare för större män som har att oroa sig för lättviktsväv kramas på fel ställen. Att skära ner på kramar, bör större män lagret sina tees. Genom att stapla på två tees i stället för en, bäraren ger inte bara utseendet en mer intressant estetisk minskar han också sannolikheten för att skjortan kommer krama sin midsection och få honom att se mer än positivt fyllig.

Pocket Square

När dressing att imponera, bör stora män överväga tillägg av en ficka kvadrat. Genom att vika uppseendeväckande tygbitar i sina sport rockfickorna, kan män dra uppmärksamheten bort från sina midsections och bröstet. Tillsammans med att tillhandahålla denna uppseendeväckande nytta, att lägga till en enkel ficka torg är ett enkelt sätt att göra en outfit ser mer sammanställt och målmedvetet planerade.


  

Kommentar