Hur man kan föra en hund till Thailand

February 15

Vissa människor kanske vill ta en längre semester till Thailand, men inte vill lämna sina hundar hemma. Du kommer att lära dig att få ett tillstånd och var man kan hitta några hotell du kan ta med ditt husdjur till.

Instruktioner

1 Att en hund till Thailand är inte svårt att göra. Det thailändska folket är i allmänhet mycket vänliga är vanligtvis öppen för sällskapshundar också.

2 Du måste få flera dokument innan du lämnar ditt land. Den första är ett original rabiesvaccinationsintyg, tillsammans med en allmän vaccinationsintyg från din veterinär. Den allmänna certifikat bör säga att hunden har vaccinerats mot leptospiros och parvovirus. Båda ska dateras åtminstone 30 dagar före avresa, men mindre än ett år. Du kommer också att behöva en allmän hälsointyg från veterinären om att hunden är i gott skick. Dessa Detta är inte samma sak som din hunds vaccinationsintyg.

3 Förutom den allmänna hälsan intyg från din veterinär, behöver du ett annat certifikat från ditt lands officiella djur karantän, som du måste presentera thailändska tjänstemän på flygplatsen.

Detta certifikat kommer vanligtvis från ett kontor på flygplatsen din startpunkt. Du kommer att behöva presentera alla dina papper tillsammans med en liten avgift.

4 Det viktigaste du behöver är ett importtillstånd från institutionen för boskap och utveckling. Det är lätt att få. Här är en lista över de saker du behöver.

• E-post följande information för att [email protected]~~V för importtillstånd:

En kopia av pass eller identifiering av ägare adress i exportlandet och adress i Thailand E-postadress Uppgifter om ditt husdjur (ex. Typ, ras, antal, ålder och kön) och
kopia av vaccination bok ditt husdjur Detalj av ankomstdatum, flygbolag och flightnummer

Importtillståndet är giltigt i 45 dagar.


  

Kommentar