Hur man blandar Melass och fjäderfä Foder för att göra en tårta

May 21

Hur man blandar Melass och fjäderfä Foder för att göra en tårta


Foder kakor är populära kyckling behandlar. Det finns många recept att göra dessa godsaker och de kan köpas färdiga. Anpassa basen receptet för att passa den tid på året och favorit snacks i din kycklingar. Hälso tillägg såsom gurkmeja, linfrö, anis eller en vitaminpulver kan tillsättas liksom. Justera receptet för att passa smak och konsistens som önskas av fåglarna. Dessa behandlar lindra tristess på vintern och agera som en magnet för att locka flocken tillsammans vid andra tider på året.

Instruktioner

1 Blanda de flytande ingredienserna. Förbered torra ingredienserna. Placera kycklingfoderpellets eller smular i en plast- eller pappers plastpåse. Krossa pellets eller smular i en grov mäsk.

2 Häll de torra ingredienserna i det våta och blanda väl. Blanda tills den bildar samman till en deg. Tillsätt mer hönsfoder eller lite vatten om det behövs för korrekt konsistens. Bilda degen till en stor bar. Var noga med baren är även för korrekt bakning. Plats i förvärmd 350 graders ugn, på en smord bakplåt (eller pergament fodrade ark), i 12-15 minuter. Justera tillagningstiden för önskad hårdhet och konsistens. Titta att stången inte brinner som de är känsliga för tillagningstid.

3 Lägg till andra godsaker såsom torkade mjölmask, solrosfrön (skalade eller skrov), hirs, krossad majs, havre och andra kyckling favoriter. Lägg örter som oregano eller andra hälsosamma tillägg som sesamfrön.

Tips

  • Lägg kycklingarnas favorit behandlar till basblandningen. En gelatin bas kan användas för att forma det stav istället för bakning för en snabb behandling.
  • Frysa extra godsaker. Bara göra så mycket som kycklingarna äter i några dagar. Aldrig mata unken, kan insekts angripna eller mögliga behandlar eftersom dessa döda kycklingar.

  

Kommentar