Substitut för Ladyfingers

April 26

Substitut för Ladyfingers


Ladyfingers är italienska, fingerformade kakor. Cookies är mer ut som små svamp kakor, förutom mer täta och med ett krispigt sockerbeläggning på utsidan. Ladyfingers används som en ingrediens i andra desserter såsom olika puddingar eller tiramisu. Om du har svårt att hitta dem i din butik, kan du ersätta dem med andra kakor eller kakor.

Sockerkaka

Denna kaka är gjord med ett pund vardera av mjöl, smör, ägg och socker. Om du skär kakan i liknande form av ladyfingers kan sockerkaka vara ett alternativ till ladyfingers, särskilt i tiramisu. Pound cake kan köpas i de flesta bageri sektioner i livsmedelsbutiker.

Sockerkaka

Sockerkakor används vanligtvis i lager för att suga upp sirap. Detta gör dem idealiska som en ladyfingers substitut i puddingar och tiramisu. Dessa desserter görs med socker, mjöl, grädde av vinsten, ägg, vatten och salt. Sockerkaka är svårare att hitta i affären utan extra gelé eller sirap redan indränkt i kakan.

vanilj Wafers

Vanilj wafers bör vara det sista alternativet som ett substitut för ladyfingers, därför att de är hårda och krispiga. En mängd vanilj wafers kan hittas i en cookie gången i mataffären. Kakorna görs med socker, smör, ägg, vanilj, mjöl och salt.


  

Kommentar