Hur länge att koka Frozen King Crab Legs

December 10

Kungskrabba är från Alaska, känd för sin storlek och söt flagnande kött inom de långa benen. Det är några av de dyraste krabba att köpa i USA och Kanada på grund av dess kvalitet och storlek. Du kan baka, grilla eller koka king crab ben, men det enklaste sättet att göra det samtidigt som saftigt kött är att koka dem. Du kan också lägga till kryddor och ytterligare smaker köttet genom vattnet.

King Crab Leg Information

Den idealiska sak om kungskrabba är att när det är fångad ombord på fiske fartyg i Alaska, är de omedelbart tillagade, frysta sedan under däck för att bevara fräschören av saftiga kött. När du köper dem i affären, är det enda du tekniskt måste göra värma dem genom kokning. Kvällen innan du vill att laga dem, tina upp krabba benen i kylskåp i en behållare över natten.

Material och förberedelser

Det är förvånansvärt lätt att koka king crab ben, och kan vara kul även om du experimentera med olika kryddor och smaker. Du behöver en stor kokande gryta som är minst 1,5 fot djup (det måste passa de böjda krabba ben). Du kommer att lägga havssalt i vattnet, men det finns andra smaker du kan överväga att införa, såsom clam lager, citronklyftor eller chilipeppar, för att nämna några.

Kokningsprocessen

Lossa krabba benen från kroppen om de inte redan. Snap dem vid skarven där de är anslutna till det övre skalet när de tina. Sedan placera den stora potten på spisen och fylla det med 1/2 till 3/4 med kallt vatten, tillsammans med en generös mängd havssalt och oavsett andra smaker som du vill lägga till. När vattnet är en böld, släpp i krabba benen och täck grytan med ett lock. Sedan minska värmen till sjuda i ca 6 1/2 minuter. Se till att inte koka krabba benen, eftersom detta kommer att göra köttet torrt och inte lika välsmakande. När du är klar, ta bort king crab ben med tång och skölj under kallt vatten innan du äter.


  

Kommentar