Hur man håller dina läppar ser bra för Män

September 6

Hur man håller dina läppar ser bra för Män


Du vill kissable läppar för att locka killar. Så vad gör du behöver göra för att få ut det mesta av din mun? Bara en liten TLC, och du bör få all den uppmärksamhet som du vill.

Instruktioner

Hur man håller dina läppar ser bra för Män

1 Drick mycket vatten. Våra kroppar är gjorda i huvudsak av vatten, så att dricka tillräckliga mängder leder till förbättrad hälsa och en bra hy. Tillräckligt vattenintag håller också dina läppar fuktiga och smörjas. Drick minst åtta glas per dag, och mer om du tränar.

2 Borsta torr hud från dina läppar med en torr, mjuk borste tandborste. Detta kommer att ta bort döda, flagnande hud och lämnar en slät yta.

3 Skäm bort dina läppar med läppbalsam, speciellt en version som innehåller solskyddsmedel. Huden på läpparna är mycket tunn och inte innehåller olja körtlar som resten av kroppen, vilket är anledningen till dina läppar kan torka ut och chap lätt. Slitage balsam varje dag, ensam eller med läppstift.

4 Använd lip plumpers. Det är produkter som lovar att tillfälligt ge dina läppar en fylligare utseende. Lip-plumping produkter appliceras innan läppstift och använda milda irriterande att göra huden på dina läppar sväller något. Plumpers kan minimera uppkomsten av fina linjer i tillägg till att ge dina läppar som populära "bee-stack" ser.

5 Bär läppstift. Välj en färg som du gillar i stället för vad du tror att en man kommer att godkänna. När du bär en färg som du känner ser bra ut på dig, kommer du att känna dig säker, vilket gör dig mer attraktiv.

Tips

  • Välj läppstift som kompletterar din hudfärg för de mest smickrande utseende: "cool" (blå-baserade) toner för en pinkier hy, och "varma" (orange-baserade) toner för fler oliv skinn.
  • Inte slicka dina läppar om de känns torra. Din saliv avdunstar, med mer fukt med det - som kan leda till sprickbildningar.

  

Kommentar