Hur man gör hemmagjord Red Velvet Cake Recept

March 29

Hur man gör hemmagjord Red Velvet Cake Recept


Röd sammet kakan är känd för sin dekadenta smak och krämig glasyr. Denna röda kaka är så rik det kunde lägger pounds till din midja bara genom att titta på det och serveras ofta på helgdagar. Att kakan och glasyr från grunden med hjälp av hemmagjorda recept kommer att ta tid, men kommer att vara väl värt det. Du kan överraska din familj genom att göra en vacker, hemlagad röd sammet kaka för en läcker dessert.

Instruktioner

Hur man gör hemmagjord Red Velvet Cake Recept

1 Förbered kastruller. Värm ugnen till 350 grader F. Grease två 9-tums kaka kastruller och damm dem med mjöl. Avsätta.

2 Blanda ingredienserna. Sätt smör och socker i en stor skål och grädde tillsammans med en mixer. Tillsätt äggen och blanda skummad blandning tillsammans väl. Häll röd karamellfärg och kakao i en liten skål och blanda väl. Lägg till skålen med stuvad socker, smör och ägg och blanda.

3 Gör smeten. Tillsätt hälften av mjölet och kärnmjölk, med användning av en mixer på låg hastighet för att blanda ihop. Häll den andra hälften av mjölet i blandningen och blanda alla av det tillsammans. Tillsätt vanilj och sedan bakpulver. Om du vill ha en lätt och fluffig kaka, inte över slå blandningen.

4 Baka kakor. Häll hälften av kaksmeten i varje panna. Grädda i ugnen i ca 30 minuter. Ta ut när du är klar och låt svalna.

5 Förbered glasyr. Sätt smör och grädde ost i en liten skål och grädde. Därefter tillsätt florsocker en kopp i taget, slå blandningen efter tillsatsen av varje kopp. Vispa tills glasyr är smidig och fluffig. Om blandningen blir för tjock, tillsätt en tesked mjölk i skålen och blanda den i.

6 Frost kakor. För att göra glasyr kakan halvorna lättare hålla både i frysen och låt kakor chill. Ta ut ur frysen och frost en av de kakor. Ställ in den andra kakan ovanpå och frost det.


  

Kommentar