Fisk- och skaldjursrestauranger i närheten av Orlando

April 16

Fisk- och skaldjursrestauranger i närheten av Orlando


Det finns många fiskrestauranger i Orlando, alla med olika erbjudanden och atmosfärer, från roliga platser till allt-du-kan äta buffé. Även om inte en havsbaserade samhälle, är Orlando tillräckligt nära till vattnet för att få färska skaldjur för restauranger som erbjuder denna typ av biljett. Beroende på ditt humör och tillfälle, kan du hitta en lämplig fisk- och skaldjursrestaurang i området Orlando för din middag nöje.

High Tide Harry

Grundat på 1970-talet, är High Tide Harry en välkänd seafood restaurang som ligger på huvudgatan som skär Orlando korrekt, Colonial Drive. Med en mycket lojal följande Denna fisk- och skaldjursrestaurang serverar många olika typer av fisk och skaldjur inklusive Mahi Mahi, tonfisk och lax och har nyligen tagit bort alla transfetter från deras matlagning process. Nära till både Orlando International Airport och centrala Orlando, High Tide Harry är en informell, avslappnad restaurang där gäster kan ses bära linnen och sandaler äter hög kvalitet skaldjur med låga priser.

High Tide Harry
925 N. Semoran Blvd.
Orlando, Florida
(407) 273-4422
hightideharrys.com

Boston Lobster Feast

Startade i början av 1980-talet, är Boston hummer fest en allt-du-kan-äta skaldjur extravaganza ligger i Orlando. Startade i ett garage som en hummer grossistföretag, den första egentliga restaurangen öppnade 1991 och är den perfekta platsen för ett speciellt tillfälle som en födelsedag, business middag eller fest av något slag. Med hela kokt hummer, musslor, ostron, fisk och räkor finns i en bufférestaurang, är Boston Lobster Feast en populär destination för turister, som är gott om i centrala Florida området.

Boston Lobster Feast
8731 International Drive.
Orlando, Florida
(407) 248-8606
bostonlobsterfeast.com

Crab House

Beläget på International Drive, är The Crab House en känd krabba baserad fiskrestaurang startade i Miami, Florida 1975 och har ett fantastiskt urval av krabba inklusive soft-shell och kung krabba från Alaska. Med två Orlando platser, The Crab House ger sina särskilda toppings, på sin fisk markeringar, till den centrala Florida området samt andra skaldjur val såsom havsabborre och Snapper.

Crab House
8291 International Dr.
Orlando, Florida
(407) 352-6140
crabhouseseafood.com

McCormick och Schmicks

Värnpliktens över 80 restauranger, är McCormick och Schmicks en fiskrestaurang med en plats i Orlando. Deras första restaurang öppnades i Portland, Oregon 1979. Med varje restaurang utformas individuellt, McCormick och Schmicks ger en folk-centrerad attityd och ofta ge tillbaka till samhället. Med en meny som är full av grillade favoriter som färsk fisk, hummer och räkor, är deras meny skrivs två gånger dagligen för att hålla jämna steg med sina färska erbjudanden.

McCormick och Schmicks
4200 Conroy Rd.
Orlando, FL 32839
(407)226-6515
mccormickandschmicks.com


  

Kommentar