Billig Hotell i närheten Prudential Skywalk Observatory i Boston

September 1

Billig Hotell i närheten Prudential Skywalk Observatory i Boston


Orden stad och billigt vanligtvis inte maska, men om man tittar tillräckligt hårt, kan du alltid hitta bra erbjudanden. hotell i Boston, även kedjorna som Holiday Inn och Hyatt, kan äta bort på en resa budget snabbt, men det finns några centralt belägna hotell som är vad vi kallar "Boston billigt" - mindre än $ 200 per natt.

Copley House

Beläget precis vid Prudential Building och Copley Square, erbjuder Copley House gäster alternativ för små, medelstora och stora studios, samt ett sovrum. Du kan hyra per dag eller vecka - perfekt för affärsresenärer - och priserna varierar från drygt $ 100 för liten studio till $ 225 (högst) för ett sovrum. Varje rum är utrustat med ett kök och badrum, liksom DSL Internet, kabel och en telefon.

Copley House
239 W. Newton St.
Boston, MA 02116
(617) 236-8300

Priser och mer information finns på www.copleyhouse.com/index.html.

Copley Inn: 19 Garrison Street

Denna sandstensbyggnad på en av Back Bay lummiga bostadsgator erbjuder också lägenhetsliknande rum: En queen size-säng, eget badrum och kök, samt kabel och en telefon är i varje rum. Det finns bara 20 rum i inn, som alla är rökfri, och eftersom det är en äldre byggnad, det finns ingen hiss. Kostnaderna är någonstans från $ 125 till $ 165 per natt, beroende på säsong. På semester, rummen är $ 170.

Copley Inn
19 Garrison St.
Boston, MA 02116
(617) 236-0300
www.copleyinn.com/index.php

Boston Hotel Buckminster

Vistas på Boston Hotel Buckminster placerar dig rätt i Kenmore Square. Rum på ena sidan av denna triangulära byggnad kan se Fenway Park, och rum på andra sidan får utsikt över Charles River. Den gröna linjen är utanför dörren, och det är en kort promenad till platser som Pru och Copley ett sätt, eller till Coolidge Corner den andra.

645 Beacon St.
Boston, MA 02215
(617) 236-7050
www.bostonhotelbuckminster.com/index.html

Den genomsnittliga pris för hela året av ett rum, enligt Tripadvisor, är $ 167 per natt.

Howard Johnson Inn, Fenway Park

Om det är en bild av Fenway Park du vill, är detta ditt hotell. Ja, det är en kedja i mitten av en stad full av självständigt ägda platser att bo, men hotellet är bokstavligen tvärs över gatan från den historiska division. Och precis som med Buckminster, kommer en kort promenad eller tågresa får du valfritt antal platser.

Howard Johnson Inn, Fenway Park
1271 Boyslton St.
Boston, MA 02215
(617) 267-8300
www.hojo.com/HowardJohnson/control/Booking/property_info?propertyId=00838&brandInfo=HJ

Genomsnittliga pris för hela året är $ 189 / natt, enligt Trip.

John Hancock Hotel & Conference Center

Den dyraste hotell på denna lista, har John Hancock Hotel en historia. Byggnaden började som klubbhuset för University Club of Boston, som hyste en frisersalong, bowlinghall, pool, bibliotek, biljardrum, pokerrum, matsalar och en lounge. Byggnaden köptes av John Hancock ömsesidigt Life Insurance Co 1971 och inrymde John Hancock Institute, en utbildningsmöjligheter för nya försäkringsagenter, fram till 1986, då den renoverades och öppnades som ett konferenscenter och pensionat.

Var och en av de 64, rökfria rum har WiFi, gratis dagstidningar, kabel, värme- och kylsystem, och rabatterad parkering. En kontinental frukost finns också.

John Hancock Hotel & Conference Center
40 Trinity Place
Boston, MA 02116
(617) 933-7700
www.jhcenter.com/index.htm

Genomsnittspris, enligt Tripadvisor, är $ 194 / natt.


  

Kommentar