Hur man använder gummi bakformar

May 14

Gummi bakformar, även kallade silikon bakformar, ser tunn och okonventionella vid första anblicken. Silikon börjar som sand, som undergår en komplex process för att bli en flexibel, gummiliknande material. Dessa pannor är säkra i ugnar inom 500 grader Fahrenheit och kan gå från frysen till ugnen utan att skada silikon kvalitet. Gummit har vissa frågor, såsom flimsiness, men det kan fungera utanför ugnen, såsom en Jell-O eller en glass mögel.

Instruktioner

1 Läs instruktionerna och / eller varningsetiketter en förpackningen och på tillverkarens webbplats. Inte alla silikon kastruller har samma värmetålighet.

2 Blanda din smet. Du kan använda någon typ; kokkärlen klarar de flesta ingredienser, inklusive bakpulver eller vinäger.

3 Täck pannan med non-stick spray eller smör och mjöl som riktas in receptet. Du behöver inte förbereda pannan, som silikon kastruller har non-stick egenskaper. Inte förbereda pannan kan emellertid orsaka en förändring i smak i slutprodukten.

4 Placera en cookie blad under silikon bakplåt för att öka stabiliteten och underlätta överföring till och från ugnen.

5 Häll smeten i formen och ställ in i ugnen. Följ alla varningar för den maximala temperaturen. Överstiger temperaturen kan orsaka brister i silikon för att bilda och pannan för att avge en hård lukt.

6 Flytta kuggstången in i mitten av ugnen. Sätt smeten i ugnen och koka för länge som anges i receptet.

7 Vänd silikon upp och ned och tryck på botten och sidor. Det kommer att släppa ut.

8 Rengör silikonformen med vatten och mild tvål. Undvik att använda material som skursvampar. Många silikon bakformar kan diskas i diskmaskin.


  

Kommentar