Hur man skickar extra bagage

May 26

Hur man skickar extra bagage


Vare sig du är ute och reser för en längre tid, flyttar till ett annat land eller är helt enkelt en tung packare, kanske du upptäcker att du har extra bagage innan resan. Medan många resenärer helt enkelt frestas att betala övervikt avgifter av sina flygbolag, de flesta flygbolag tar ut mycket mer än externa företag; Dessutom kan de ha låga gränser för hur mycket extra bagage du kan ta. För de flesta effektivt skicka extra bagage i USA eller utomlands, följa en enkel process.

Instruktioner

1 Bestäm mängden överskotts bagage du måste skicka. Du behöver inte packa upp allt, men en uppskattning av vikten och storleken på objekten när den är helt packade hjälper dig att få den mest exakta citat från ditt företag.

2 Kontrollera med ditt flygbolag att bestämma deras överviktspolitik. Även om du kommer oftast att spara pengar genom att använda en tredje part, kan det vara mer praktiskt att helt enkelt betala vad avgifter dina flygavgifter. Tänk på att de flesta flygbolag har strikta gränser och ladda rejäl avgifter, och du kommer att vara ansvarig för att få bagaget till och från flygplatserna.

3 Skapa en lista med tre till fem övervikts tjänster i ditt område. Företag som Seven Seas Worldwide, till exempel rutinmässigt arbetar med sjöfart övervikt runt om i världen. Att hitta företag i ditt område, söka på nätet eller i telefonkatalogens gula sidor för Excess Baggage eller resetjänster.

4 Få offerter från företag som du har hittat. Med hjälp av mått och vikt du uppskattade, ge exakta specifikationer som till där du behöver flytta bagage från och till. De flesta företag ska kunna ge dig en offert inom en vecka. Ofta de företag som säger att de är specialister har oöverkomligt höga priser även för en tre månaders leveranstid via fartyg. Var noga med att jämföra sina priser med de expresstjänster såsom FedEx, UPS och DHL.

5 Underteckna ett kontrakt med företaget som ger dig det bästa erbjudandet. Forskning företaget att se till att det är seriösa, ber att se kundreferenser först; efter att ha kontrollerat sitt rykte, underteckna ett kontrakt att engagera sina tjänster. Företaget kan kräva att du lämnar ett kreditkortsnummer för att säkerställa betalning innan du skickar ditt bagage.


  

Kommentar