Hur hitta billiga hotell i Paris

June 18

Hur hitta billiga hotell i Paris


Många hotell i Paris är inte billig, särskilt om du vill bo på en central plats i staden. Det finns dock billiga hotell i Paris - mestadels på omkretsen av staden - och du kan spåra dem och göra bokningar på nätet.

Instruktioner

1 Besök garanterar de lägsta priserna webbplats. Klicka på "Billiga hotell" i toppnavigeringen och klicka på "Paris när rullgardinsmenyn visas. Dessutom kan du välja hotell efter område inom staden på sidan Paris hotell.

2 Hitta billiga boende på Paris-Reservations.com. Du kan söka efter flyg med check-in datum eller klicka på en länk till de olika distrikten i Paris för att hitta ett billigt hotell i ett visst läge.

3 Gå till Frankrike Hotel Guide webbplats för billiga hotell i Paris. Rulla ner på hemsidan och klicka på "Paris". Rulla ner på nästa sida och klicka på "Budget Paris" under rubriken "Paris - Kategorier:" för att hitta billiga bostäder.

Tips

  • Var försiktig. Bara för att ett hotell har en trevlig hemsida och deras rum ser ren på sina bilder, betyder inte att de är, särskilt om de erbjuder mycket låga priser.

  

Kommentar