Att göra på Memorial Day i Houston

July 2

Att göra på Memorial Day i Houston


Symboliserar tillvägagångssätt sommaren har Memorial Day helgen blivit synonymt med pooler öppning, bakgård cookouts och slutet av skolan i den amerikanska kulturen. Men i hjärtat, är Memorial Day en fest och hyllning till soldater som har gjort det ultimata offret för att försvara USA. I Houston finns festligheter kring Memorial Day helgen att fira semester ursprung, liksom de som erbjuder boende och besökare lite roligt.

Årlig minnesgudstjänst

Houston värd många ceremonier för att hedra soldater på Memorial Day. En av de mest kända av dessa ceremonier är den årliga minnesgudstjänst på VA kyrkogården. Här, Houston hedrar veteran och stupade soldater genom tal, färg parader, en riderless häst procession, en kanonsalut, en US Coast Guard flyover och även en vit duva frisättning.

Houston National Cemetery

10410 Veterans Memorial Drive

Houston, TX 77038

281-447-8686

www.cem.va.gov/cems/nchp/houston.asp

Memorial Day Classic

Med motocross och grop cykel tävlingar, levande musik och baklucka parter, är Memorial Day Classic vid 3 Palms Action Sports Park en av de mest efterlängtade händelserna under året för Houston racing fan. Detta årliga evenemang äger rum på vad webbplatsen kallar "den smutsigaste bit av himlen på jorden", och en inträdesavgift för åskådare är bara $ 2. Händelsen löper under två dagar, och de som vill campa över natten i denna smutsiga racing haven kan göra så rätt i lokalerna.

3 Palms Action Sports Park

15100 I-45 South

Conroe, TX 77384

936-321-8725

http://www.threepalmsesp.com/

Houston sevärdheter

Många av Houston områdets attraktioner också värd speciella händelser Memorial Day-helgen. Detta inkluderar en speciell Memorial Day program på Woodlands Barnmuseet, gratis konserter värd Miller Outdoor Theater och semester helg semester paket som finns tillgängliga på Woodlands Resort. Specifika händelser och konserter varierar varje år, men sevärdheter Houston fortsätta att vara värd speciella erbjudanden som tillgodoser Memorial Day festligheter och publik.


  

Kommentar