Railroad Safety Training

July 17

Railroad Safety Training


Federal Railroad Administration (FRA) har förbättring av säkerheten Development Team (SIDT) att övervaka Office of Safety tekniska utbildningsprogram. Organisationen använder specialiserade Internet kurser och uppdragsutbildning för att utföra sitt uppdrag med järnvägssäkerhet.

säkerhetsexperter

Åtta regionala kontor sysselsätter 400 säkerhetsinspektörer för att utföra sina tillsyns och inspektionsansvar. Reglering och kontroll arbetsuppgifterna utförs hela landets järnvägssystem.

ASLRRA

De amerikanska Short Line och regionala järnväg Association (ASLRRA) samarbetar med FRA att observera statistik och trender säkerhets. De erbjuder seminarier och grundlig utbildning, som omfattar områden som de anställdas säkerhet och ingenjör certifiering. National Academy of Sciences Railroad (NARS) arbetar med ASLRRA med utbildningen.

fem Discipliner

Järnvägssäkerhet har fem huvudområden av disciplin när det gäller järnvägssäkerheten farliga material, drivkraft samt utrustning, verksamhetssätt, signal- och tåg kontroll, och spårstrukturer.

säkerhetsfrågor

Järnväg säkerhetsfrågor är mer än bara de fem discipliner. Andra frågor är högspänningsfördelning panel utrustning, avstigning eller hålla utgångar och utrymningspunkter tydliga, och blå flagg säkerhet för de anställda som arbetar på järnvägsutrustning.

järnvägsföretag

Järnvägsföretag såsom järnvägssäkerhet och Resources Inc. utbilda anställda i andra företag i området om järnvägssäkerhet. Andra företag som Modoc järnväg Academy erbjuder järnvägen utbildning också.


  

Kommentar