Hälsosamma mellanmål för barn på en picknick

March 23

Hälsosamma mellanmål för barn på en picknick


Att hitta hälsosamma livsmedel som barn är villiga att äta kan tyckas omöjligt, men det finns ett antal alternativ som innehåller frukt, grönsaker och proteiner som ger dina barn bränslet de behöver för att leda ett hälsosamt liv. Ta dina barn på en picknick är ett bra sätt att uppmuntra hälsosamma aktiviteter, och många av dessa hälsosamma mellanmål kan lätt serveras utomhus.

dopp~~POS=TRUNC grönsaker

Köpa baby morötter eller skära upp hela morötter i stavar. Skär upp tunna selleri stavar och skär broccoli i lagom stora bitar. Skär upp gröna och röda paprikor i strimlor, men ta bort fröna i förväg. Para ihop dessa färgglada grönsaksbitar med låg fetthalt version av ditt barns favorit dippsås: låg fetthalt ranch eller ädelost, till exempel. Detta hälsosamt mellanmål är bra för picknick eftersom det är portabel och inte rörigt. Ta en liten skål där att tjäna sås. Doppa äppleklyftor i jordnötssmör för en sötare alternativ.

Myror på en Log

Barn älskar mat med konstiga, intressanta namn. Skär selleri i strimlor, sprida jordnötssmör eller mager färskost på selleri och placera russin eller torkade tranbär ovanpå detta. Detta hälsosamt mellanmål kommer att göra barn att skratta och förse dem med några av de näringsämnen de behöver. Detta är ett bra mellanmål att ta på picknick eftersom det kan vara helt förberedd och förpackas hemma. Sätt myror på en stock i en lufttät behållare och placera behållaren med resten av picknickmat.

Egg Heads

Skiva hårdkokta ägg i tjocka skivor. Placera en av var och en av dessa skivor på en kracker och råga med ditt barns favorit toppings, eller vad du har i ditt hus. Använd hackade upp grönsaker, gräslök eller kryddor. Detta är den typ av mellanmål som skulle vara bättre förberedda på picknick. Paketera skivade ägg, kex och pålägg separat och sätta ihop dem när du är redo att äta. Äggen ger protein, vilket är nödvändigt i en hälsosam kost.

banana Dog

Sprid jordnötssmör på en fullkorns korvbröd. Strö solrosfrön över detta, och lätt trycka en skalad banan på denna. Sprid ett tunt lager av gelé eller sylt över banan. Detta mellanmål smakar gott, och det kommer att påminna barn i unhealthier alternativ: korv. Förbered allt på picknick, strax innan barnen äter dessa snacks. Proteinet från jordnötssmör och näringsämnen och vitaminer från banan kommer att ge barn hälsosam energi.


  

Kommentar