Vad gör kaniner föredrar att äta?

June 25

Vad gör kaniner föredrar att äta?


Kaniner är mjuka, pälsdjur som kommer att göra stora husdjur om de vårdas på rätt sätt. Det finns många uppgifter som går längs med att äga en kanin, och det är viktigt att få en bok eller guide för att göra vissa behandlingen innan äga en. Precis som alla andra djur de kräver övning, uppmärksamhet och en hälsosam diet. De flesta kaniner njuta även att äta samma hälsosamma mellanmål som du gör.

Frukt

Kaniner njuta frukt precis som människor njuta av en söt efterrätt eller godis. Frukter som äpplen eller bananer är bra för kaniner, men tänk på att bara tjäna frukt med måtta. Även om frukt har många viktiga näringsämnen de är också mycket hög i socker och för mycket kommer att vara skadligt för en kanin. Ge frukt sparsamt och använda det som en belöning för utbildningsändamål.

Grönsaker

Grönsaker är en favorit för kaniner, men det finns vissa regler som bör följas. Försök alltid att mata din kanin ekologiska grönsaker och tvätta dem noggrant. Försök att mata din kanin tre portioner grönsaker varje dag, och att ge dem en sort. Bra val är morot toppar, romansallad, hackad selleri, broccoli, rädisor toppar och senap greener. Grönsaker att undvika är ärter, potatis och vinruta mynta.

Timothy Hay

Hö är en viktig del av en kanin kost, och de älskar att äta den. Det finns många andra hälsofördelar med timotej hö också, som att bära ner den ständigt växande tänderna i en kanin mun och ge kaninen med fiber. Kaniner gillar också ordna höet fram och tillbaka kring sina burar, och detta ger dem något att göra.

pellets

Även om detta inte kan vara deras favorit sak att äta, de flesta kaniner fortfarande njuta av att äta pellets som är speciellt utformade för att ge dem med de näringsämnen som de behöver för att växa och hålla sig frisk. Det finns många olika märken att välja mellan, och du kan behöva prova ett par innan du hittar de som din kanin gillar bäst.


  

Kommentar