Hur får man gratis Walt Disney World temapark entré med "Ge en dag, få en Disney dag" program

May 12

Hur får man gratis Walt Disney World temapark entré med "Ge en dag, få en Disney dag" program


Walt Disney World är den lyckligaste platsen på jorden. Det kommer att bli en ännu gladare plats för 1 miljon människor i 2010 som Disney kommer att ge bort gratis en dag nöjespark entré kuponger till sina parker för personer som frivilligt en dag av service till en deltagande frivilligorganisation. Programmet kallas "Ge en dag, få en Disney dag".
Från och med den 1 januari 2010 då man registrera sig på Disney webbplats att frivilligt en dag samhällstjänst till ett kvalificerat och deltagande organisation Disney World kommer att ge dig tillbaka en fri en dag temapark antagning till Walt Disney World i Florida eller Disneyland i Kalifornien.
Disney har som mål att främja och inspirera människor över hela landet att frivilligt en dag i livet för en givande organisation och som tack för din samhällstjänst de kommer att belöna de första en miljon människor med gratis en dag passerar till deras otroliga nöjesparker.

Här är hur du kan delta i denna otroliga Disney kampanjen:

Instruktioner

1 Gå till den officiella Walt Disney World hemsida, Disneyparks.com. Väl där söka på webbplatsen för länken till "Ge en dag, få en Disney dag" befordran.

2 Sök på webbplatsen för den organisation som de flesta intresserar dig och sedan registrera dig för en frivillig möjlighet med just värt deltagande organisation.

3 Volontär för organisationen du har valt.
Komplettera din samhällstjänst för frivilligorganisation du valde och följ instruktionerna under förutsättning att se till att den tid du dedikerade verifieras.

4 Njuta av Disney World nöjesparker:
När du är klar med din samhällstjänst och din samhällstjänst verifieras får du en kupong som du kan lösa in för en Disney World Theme Park biljett till Walt Disney World i Florida som Disney Magic Kingdom eller Disney World Epcot. Om du föredrar kan du besöka Disneyland i Kalifornien.

5 Anmäl dig för "Ge en dag, få en Disney dag" program e-post. En du gör detta kommer du att få uppdateringar och påminnelser om detta stora program. Klicka bara på "Få e-post uppdateringar" på hemsidan.

Om du planerar Disney semester du kommer att vilja läsa den här artikeln som du och dina familjemedlemmar kan vara berättigade till avgift park antagning.

Om du planerar en semester Disney World är en av de bästa värdena för dollarn. Detta program gör det bara så mycket bättre.

Tips

  • Du måste registrera dig via denna webbplats som volontär och slutföra din service till en berättigad volontär möjlighet
  • Deltagande i frivilliga aktiviteter utanför detta registreringsprocessen inte kvalificera sig för en gratis biljett

  

Kommentar