Hotell nära Holly Bluff, MS

June 13

Hotell nära Holly Bluff, MS


Holly Bluff, Mississippi, inte har ett hotell i staden. Med en befolkning på endast 71 i januari 2011 är Holly Bluff mestadels jordbruksmark omgiven av bevattningskanaler. Hotell i Yazoo City, ungefär en halvtimmes bilresa bort, ger gott om rum för Holly Bluff besökare som behöver logi.

Days Inn, Yazoo City, Mississippi

Days Inn erbjuder gästerna en lång lista av hotellets bekvämligheter, inklusive fri tillgång till Internet, lokala telefonsamtal, tidning, Jacuzzi, parkering, städning och en utomhuspool. Rummen är utrustade med en kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp, klockradio, hårtork, strykjärn och strykbräda, och kabel-TV. Gästerna har också en gratis kontinental frukost och kaffe under vistelsen.

Best Western Gateway Inn, Yazoo City, Mississippi

Best Western Gateway Inn har en två-diamond AAA rating, med kabel satellit-tv, dataportar för Internet, en AM / FM klockradio och en kaffebryggare i varje rum. Gäster är välkomna att använda en gratis dator och platt-tv i den bekväma lobbyn.

Econo Lodge, Yazoo City, Mississippi

Bekvämligheter på Yazoo City Econo Lodge finns bland annat på plats businesscenter med kopiator och fax service. Rummen har mikrovågsugn, kylskåp, hårtork, strykjärn, strykbräda och kabel-tv. Några av de 50 rummen har även sovvagn soffor och bubbelpooler. Gästerna har också tillgång till myntautomater tvättmöjligheter.

Attaktioner

Platser att besöka nära Holly Bluff inkluderar Glenwood kyrkogården, Casey Jones Railroad Museum State Park och Mississippi förstenade skogen.


  

Kommentar