Hur man gör en Airmaker för en Fish Tank

October 2

Hur man gör en Airmaker för en Fish Tank


Akvarium luft beslutsfattare är ett enkelt och prisvärt sätt att öka akvarium luftning och även ett attraktivt ström eller kolumn av bubblor som stiger från botten av tanken. Ökad luftning ser till att dina fiskar får tillräckligt med syre för att frodas. Akvarium leverans butiker och varuhus med sällskapsdjur leveranser erbjuda varor du behöver. En luft maker, bestående av en luft sten och pump producerar ytan agitation som krävs för att öka nivåerna av löst syre i ditt akvarium.

Instruktioner

1 Skär en längd av akvarium slang tillräckligt länge för att nå varifrån du vill placera luftpumpen till botten av din tank.

2 Fäst luft sten till akvariet slangen.

3 Feed luften sten och akvariet slangen genom toppen av akvariet och begrava luften sten i substratet.

4 Skär en kort bit akvarium slang från den fria änden. Fäst en backventil till den långa delen av akvariet slangen och fäst sedan mindre bit till den andra änden av ventilen. Fäst slangen till luftpumpen och koppla in den.

5 Kontrollera att bubblan stenen släpper bubblor. Om det finns ett fel, kontrollera linjen för Kinks och kontrollera att du har installerat ventilen korrekt.

Tips

  • Lämna tillräckligt slack i luftpumpen nätsladd för att skapa en slinga under eluttaget. Denna "drip loop" förhindrar elektriska kortslutningar.
  • En delare kan tillsättas till luftslangen för att lägga luft stenar till ditt akvarium.
  • Medan en luft sten gör ökar luftning, bör det inte vara det enda sättet att luftning i tanken.

  

Kommentar