Ormar Indigenous till Kansas

March 4

Ormar Indigenous till Kansas


Den inhemska orm arter av Kansas är varierande och många, varierar i storlek från några inches till flera fötter. Statens många olika naturtyper göra lämpliga bostäder för 38 olika orm typer, varav de flesta är ofarliga. Flera inhemska arter är giftiga, dock, och kan innebära en risk för människor.

Små Ursprungs ormar

Många av statens inhemska arter är små och växer ofta till mindre än 2 fot. Den minsta är platt-headed orm runt 9 inches som mest. Denna lilla art är smal, rödbrun till färgen och endast återfinns i den östra delen av staten. Flera arter närma sig en fot i längd, inklusive grov jord, mjuk jord, New Mexico blind, jord, slätter svart-headed, västra mask och röda buktade ormar. Ringen hals, natt, fodrade och bruna ormar alla växa något större och nådde nästan en halv fot i längd.

Medellånga Inhemska Ormar

Staten är hem för ett dussin orm arter som växer till en medelstor i längd, i genomsnitt mellan 2 och 4 fötter. Den gemensamma strumpeband är en sådan art. Som namnet antyder är det i hela staten i en mängd olika livsmiljöer och växer till nästan fyra fot i längd, liksom östra blanka och norra vatten ormar. The Plains strumpeband, västra band, Grahams kräftor och östra hognosed ormar alla växa ca 3 1/2 fot i längd. De återstående fem medelstora arter varierar på cirka 3 fot och inkluderar mjölk, grov grön lång nosed, västra hog-nosed och rutig strumpeband ormar.

Stora Inhemska Ormar

Ett stort antal av statens inhemska ormar växa till imponerande storlekar, ofta över 4 fot i längd. Den största infödda är Gopher ormen, som överstiger 7 fot. Den lever i hela staten och är ljusbrun färg med täta, fläckiga mörkare markeringar. Den näst största är den västra råtta orm, som ofta når över sex fot, följt av coachwhip på strax under 6 fot, i genomsnitt. De återstående stora arter varierar från 4 till 4 1/2 fot och inkluderar östra racer, prärie kung, spräcklig kung stora slätter råtta, vanlig bellied vatten och diamond vatten ormar.

Ursprungs dödliga ormar

Kansas har fem inhemska giftiga arter som kan vara potentiellt dödlig. Dödsfall från ormbett är sällsynta i staten med endast ett dokumenterat fall sedan 1950. cotton är en av de farligaste och har en potent gift. Den växer till cirka 3 fot i längd, och har en tydlig vit färg i sin mun. Bara något kortare än dess mindre potent släkting, är Copperhead annan inhemska arter som finns främst i östra Kansas. De största inhemska arter är virket skallerormen, som växer till över 5 fot. Prärien skallerorm ligger bara några inches kortare. De minsta giftiga arten är Massasauga skallerorm, som växer till mindre än 3 fot.


  

Kommentar