Hur man tvättar glasögon med diskmedel

January 11

Det händer alltid när du går att sätta på dina glasögon: Det finns en smutsfläck på dem. Du kan försöka ta bort smeta med en vävnad, men endast läggs till mer problem med glasögon. Nu har du ett lager av ludd på dina glasögon som hindrar dig från att se. Det finns ett bättre sätt att rengöra dina glasögon. Oavsett om det är daglig rengöring av glasögon, eller en nödsituation plats ren, är sättet att rengöra dina glasögon med diskmedel. Följ dessa enkla instruktioner för att rengöra dina glasögon med diskmedel och se världen genom ett nytt ljus.

Instruktioner

1 Fyll diskhon med cirka fyra inches varmt vatten för att börja rengöra glasögon. Medan vattnet körs i diskhon plats två kramar av diskmedel i vattnet.

2 Lägg ut två pappershanddukar utanför sidan. På så sätt kommer du att vara beredd när du har tvättat glasögon så att du inte råkar smeta dem igen.

3 Öppna dina glasögon så att det ser ut som om du kommer att glida dem på ditt ansikte. Hålla fast vid glasögon av munstycket för att tvätta dem, med hjälp av diskmedel.

4 Doppa glasögon i tvålvatten. Lyft upp dem till din ögonhöjd för att se om de glasögon har någon caked på skräp på dem.

5 gnugga försiktigt linsen mellan fingrarna. Detta kommer att använda diskmedel för att avlägsna eventuella fläckar på dina glasögon. Doppa glasögon i tvålvatten igen.

6 Håll dina glasögon under rinnande vatten för att skölja diskmedel bort dem.

7 Placera glasögon på handdukar papper som du som ut tidigare. Låt glasögon lufttorka innan du sätter dem på att bära.


  

Kommentar