Hur man knyter en halsduk Hood

December 16

Hur man knyter en halsduk Hood


Halsduken huven är en chic, modern vinter tillbehör som går med så många namn som det finns sätt att knyta en. Den huva scarf är helt enkelt att - en halsduk med en huva bifogas. Ju längre halsduken delen och större huven, desto fler alternativ du har för att bära det. Grund scarf huva är trendigt slitna det klassiska sättet - under en jacka, virad runt halsen och uppåt, hoodie stil.

Instruktioner

Styla ditt Hood Scarf

1 Sträck halsduken ut framför dig så att huven faller platt. Vänd halsduk över huvudet så att huven landar runt nacken. Jämna ut ändarna på halsduken.

2 Pop huvan över huvudet som en hoodie. Hur du stil huven bygger till stor del på personliga preferenser. Det är väldigt modernt att bära den drog ut över ansiktet som visir eller skjuts tillbaka så att fållen på huven vilar på toppen av huvudet. Detta sätt att bära det är särskilt på modet för kvinnor som har frans lugg eller lång, ansikte inramning frisyrer.

3 Twist ändarna på halsduken ett par gånger för att lägga textur till det övergripande utseendet. Wrap varje halsduk änden runt halsen en gång.

4 Knot, vridning eller stoppa ändarna på halsduken, beroende på hur mycket material du har kvar hängande ner. Lägg till ett överrock eller jacka och sedan släppa ner och dyker upp huven på halsduken som behövs, men detta fashionabla tillbehör kan stanna på hela dagen som en stil uttalande.


  

Kommentar