Frisyrer för en oval ansikte i Män

October 6

Frisyrer för en oval ansikte i Män


Det finns en frisyr för nästan varje människa, alla tillbehör, varje ansikte form och varje färg. Det finns så många olika sätt att minska en mans hår att det är mycket svårt att välja rätt stil för en viss man. Att veta vad som ser bra och vad som inte alltid hjälper och om du har en oval ansikte, då du är i tur eftersom nästan alla frisyr ser bra ut med en oval ansikte.

Lång, rak Hair Cut

Eftersom en oval frisyr går bra med nästan alla frisyr det är lättare att säga vad frisyrer att undvika. Dock är en frisyr som verkar gå bäst med ett ovalt formad ansikte den långa, raka frisyr liknande den i Kid Rock. Långt, rakt hår är inte för alla, det är mindre acceptabelt beroende på din ålder, jobb och livsstil, men om ingen av dessa saker stoppa dig, är det den perfekta frisyr för en man med en oval ansikte.

Afro frisyr

En afro frisyr som ibland kallas "tillbaka" för kort, är en bra frisyr för en man med en oval ansikte. En Afro är en frisyr som var särskilt populärt bland afroamerikaner under 1960- och 70-talet, men har sedan dess blivit allmänt används av nästan vem som helst. Denna speciella frisyr består av hår som sträcker sig ut från huvudet i en form som kan beskrivas som ett moln, puff eller boll. Detta utseende är inte rekommenderas för dem med tunt, rakt hår.

The Buzz Cut

Buzz cut är en kort hårbotten frisyr som går runt huvudet vid samma längd. Denna nedskärning först populariserades av militären. Frisörer i militären skulle minska alla nya rekrytera s hår ner till hårbotten för att skapa enhetlighet. Men i det nya århundradet, har denna frisyr blivit populärt med människor i alla kön och åldrar. Buzz cut är nu en unisex frisyr som ser bra ut, särskilt med ovala eller fyrkantiga ansikten.


  

Kommentar