Hur att laga mat med brödsmulor

September 12

Om du har en massa överblivna bröd och är trötta på att göra french toast, försök att göra brödsmulor. Du kan använda ströbröd för att ge smak till många olika recept och som fyllmedel för köttfärslimpa och andra rätter. Håll en burk av brödsmulor i ditt kök, och använda dem när du känner att lägga till en extra bit av smak eller textur till dina recept.

Instruktioner

1 Gör ströbröd. Torka ut brödet i en ugn vid en låg inställning under några minuter. Mala brödet i en matberedare. Förvaras i en lufttät behållare för att bevara fräschör.

2 Sätt på toppen av fyllda paprikor, ugnsbakad fisk och grytor bakas i ugnen. Du kanske vill ringla lite olivolja på toppen också. Ströbröd smak och lite struktur till dessa rätter.

3 Blanda ströbröd i din köttfärslimpa att sträcka ut det. Med köttfärslimpa, använda grova brödsmulor i stället för böter. Inaktuella saltines också lägga till en behaglig smak.

4 Använd ströbröd på Uddig potatis eller äggrätter. Ströbröd bryta upp jämnhet dessa rätter och variation.

5 Lägg till soppor, särskilt krämiga soppor, såsom ärtsoppa eller mosad grönsakssoppor. Strö några brödsmulor på toppen av dessa soppor att lägga zest och kritan.

6 Coat fisk eller kyckling schnitzlar före stekning. Helt enkelt doppa fisken eller kycklingbitarna i ägg och belägga dem i ströbröd blandat med salt, peppar och paprika smak.

Tips

  • Krydda din ströbröd genom att tillsätta vitlökspulver, varm paprika, peppar, oregano eller andra kryddor.
  • Lagra dina ströbröd i en lufttät behållare för bästa resultat

  

Kommentar