Chicago familje hotellet Aktiviteter

June 2

Chicago familje hotellet Aktiviteter


Chicago, även kallad Windy City, är den tredje största staden i Förenta Staterna. Det har många roliga aktiviteter för hela familjen kan delta i, Det är Lincoln Park Zoo (den äldsta offentliga zoo i USA), över 200 konstgallerier och 200 teatrar. Det har också massor av bra hotell som verkligen går den extra milen för familjegrupper.

Four Seasons Hotel

Chicago familje hotellet Aktiviteter

Simning kan avnjutas av hela familjen.

Detta är en av de mest lyxiga och därför dyraste hotell, men det är verkligen familjen vänlig. De aktiviteter som erbjuds för barn hör ombord och videospel, badkar bekvämligheter och införandet av barn och medelstora kläder och en särskild barnmeny för rumsservice. För familjen som helhet, det finns en vacker pool omgiven av romersk stil kolumner, spa och restaurang av hög klass. Om du är orolig för yngre barn vistas, childproofed rum finns tillgängliga.

Four Season Hotel

120 East Delaware Place

Chicago, Illinois, 60611-1428

(312) 280-8800

www.fourseasons.com/chicagofs

Hilton Suites, Chicago Magnificent Mile

Chicago familje hotellet Aktiviteter


I hotellrummen på Hilton Suites, kan barnen spela på videospel konsolen, koppla upp till Internet och titta på film på kabel-TV. Rummet levereras med allergitestade sängkläder, klimatkontroll inställningar, en krubba (om du behöver det), en multi-line telefon och en gratis dagstidning. Ge dig ut ur rummet och du kan plocka upp en munk, bakverk eller fruktjuice från Blenz Coffee Bar. Fräscha upp med ett dopp i inomhuspoolen, komma i form i gymmet och sedan njuta av spa på plats.

Hilton Suites, Chicogo Magnificient Mile

198 E. Delaware Pl

Chicago, Illinois 60611-1719

(312) 664-1100

www1.hilton.com

The Drake Hotel

Chicago familje hotellet Aktiviteter

Levande harpa musik spelas med afternoon tea på The Drake Hotel.

Detta utsökta hotell är en betydande historiskt landmärke och det är inte bara för vuxna. Badrockar och tofflor levereras (i mindre storlekar för små) och det finns även en sväng ner tjänsten som omfattar mjölk och kakor. Om dina barn är i gott uppförande läge kan du ta dem till ett pittoreskt eftermiddagste session som du kan njuta av medan du lyssnar på levande harpa musik. Om du inte kan ta dem tillbaka till rummet för att spela på Nintendo, titta på kabel-TV och njuta av trådlöst internet.

The Drake Hotel

140 East Walton Place

Chicago, IL 60611

(312) 787-2200

Webbplats: www.drakehotel.com

Boutique Hotel Monaco

Chicago familje hotellet Aktiviteter

Hotel Monaco har en svit komplett med en elektrisk gitarr och förstärkare.

Monaco är i närheten Magnifika Mile och är en av de mycket få husdjursvänliga hotell, så även hunden kan ha en semester. Om du inte har ett husdjur och du känner dig lämnas ut, kan du låna en guldfisk tenderar att när du bor på hotellet är. Djuret temat fortsätter med tokiga rum inredda med zebra tryck och djurtryck badrockar levereras till gästerna. Det finns också tillgång till trådlöst Internet, kabel-TV, CD-spelare och ett rum har även en jukebox, elgitarr och förstärkare.

Hotel Monaco Chicago

225 N. Wabash Avenue

Chicago, IL 60601

(312) 960-8500

www.monaco-chicago.com

The Peninsula Hotel

Chicago familje hotellet Aktiviteter

The Peninsula Hotel har en badtunna för dig att njuta.

Denna art deco-stil hotell har underbara moderna bekvämligheter som inkluderar spetsteknologi. Bredvid sängen är en "kommandostation" där du kan styra temperaturen i rummet, TV: n och belysningen. Om du vill ha lite romantik medan du är borta (även med barn) finns en "kvav" bar som ligger på hotellet. Detta hotell har också ett gym, bubbelpool, bastu och spa. Det finns en inomhuspool som hela familjen kan njuta av, fyra restauranger och även en European Bakery.

The Peninsula Hotel

108 East Superior Street

Chicago, IL 60611

(312) 337-2888

www.peninsulahotel.com


  

Kommentar