Hur gör mål biljetter till en Las Vegas Show

July 5

Att hitta biljetter till en varm Las Vegas show är inte alltid lätt. Även om du kan ibland poäng fria "comp" ticktets, sould du vara beredd att köpa dem vid behov. En del program är så populära att biljetter kan vara ganska dyra. Här är några tips och tricks för att förbereda dig för varje situation.

Instruktioner

1 Ta reda på om du vill se en komedi handling, musikalisk handling, konsert, varieté eller magisk show.

2 Välj några program som du vill se genom att läsa eller lyssna på recensioner.

3 Ring hotellet där du ska bo. Fråga concierge om några specialerbjudanden finns för hotellets gäster, antingen för showen i hotellet eller för andra hotell.

4 Gamble under flera timmar på casinot med önskad show. Placera dina största satsningar när grop chef stirrar på dig. Till slut frågar gropen chef för "comp" biljetter till showen.

5 Överväga att bara köpa biljetter på nätet som det förmodligen kommer att vara billigare än att få dem "gratis" genom att spela 8 timmar blackjack! Logga in på Internet, gå till en hanterad biljettbörs som StubHub.com och klicka på länken för att Las Vegas show biljetter. Se till att ha biljetterna skickas till rätt plats, ditt hem eller kontor eller hotell i Las Vegas.

6 Njut av föreställningen!

Tips

  • Det är lättare att få biljetter till en show under veckan än på helgen.
  • Du kanske överväga att boka ett rum på ett hotell som erbjuder en paketlösning. Dessa erbjudanden inkluderar rummet, visa biljetter, och vissa måltider.
  • Anslutna hotell - såsom Mirage, Treasure Island, Golden Nugget och Bellagio - kan få dig biljetter till någon av de andra hotellen med vilka de är associerade.
  • Inte förlorar för mycket pengar i arbetet med att få "gratis" comp biljetter.
  • Ta reda på om alla eventuella avbokningsavgifter. Vissa hotell debiterar ingenting om du avbryter tillräckligt långt i förväg. Paketavtal kan ha dolda avbokningskostnader.

  

Kommentar