Studiebesök till Placita Olvera, Los Angeles

January 6

Placita Olvera är en känd historisk plats i Los Angeles, Kalifornien. Det kallas Olvera gatan, eller El Pueblo historiskt monument, och hela gatan är full av turistmål. En studieresa till Placita Olvera har några tillgängliga alternativ, till exempel besöka gatan själv eller besöka vissa byggnader och platser.

La Placita Church Field Trip

La Placita Church är en katolsk kyrka på Olvera Street som markerar början av gatan och de historiska platser. Kyrkan är öppen från 8:00 till 20:00, måndag till fredag, och från 08:00 till 19:00 på lördag och söndag. Besökare kan gå in i kyrkan när som helst under de öppettider och tar tid att njuta av upplevelsen av kyrkan inställningen.

La Placita Church

535 N. Main Street

Los Angeles, CA 90012

213-629-3101

laplacita.org

The Old Plaza

The Old Plaza ligger tvärs över gatan från Union Station. Plaza har en plakett på Olvera gatan som memorializes de första bosättarna i området. Gamla Plaza värd fester varierar från mexikanska självständighetsdag till Cinco de Mayo till staden Los Angeles födelsedag.

Gamla Plaza Firehouse

The Old Plaza Firehouse går tillbaka till 1884. Den brandstation användes ursprungligen för en frivillig brandman grupp som kallas volontärer 38, men det blev senare delen av staden brandkåren som hindrade volontärer från striderna.

Plaza Fire House

126 Plaza Street

Los Angeles, CA 90012

213-485-6855

olvera-street.com

Masonic Hall

Enligt Olvera Street hemsida, är Masonic Hall den äldsta byggnaden i Los Angeles. Den byggdes 1858 och var utformad som en hemlig mötesplats för frimurare. Byggnaden är något söder om den historiska torget.

Garnier Building

Garnier byggnaden, annars känd som den kinesiska American Museum, ligger söder om torget. Den byggdes 1890 av Philippe Garnier och senare hyrdes ut till kineserna. Även om det är den kinesiska American Museum, är det fortfarande en del av Olvera Street. Även om kinesiska tvingades bort från området under byggandet av Union Station, och motorväg konstruktion planat många byggnader, Garnier byggnaden fortfarande står och hyser nu museum.

Kinesiska American Museum

425 N. Los Angeles St.

Los Angeles, CA 90012

213-485-8567

camla.org


  

Kommentar