Hur får man choklad till Harden på choklad halvljus jordgubbar

December 10

Hur får man choklad till Harden på choklad halvljus jordgubbar


Om tillfället är en romantisk mellanspel eller en avslutning på en högtidlig middag, choklad halvljus jordgubbar kommer att tillfredsställa alla gourmet sötsaker. Som bäst är saftiga jordgubbar enrobed i ett lager av rik choklad. Medan enkel att förbereda, doppade choklad jordgubbar är bara så bra som lager av choklad. Om chokladen inte hårdnar eller korrekt inställd, är dessert förstört. Med tålamod och planering kan du tjäna perfekt choklad halvljus jordgubbar som kommer att glädja.

Instruktioner

1 Använd kvalitetschoklad. People magazine föreslår att man använder semisweet choklad för en perfekt bär beläggning. Mjölkchoklad får inte göra.

2 Smält chokladen långsamt så att det kommer att kunna härda korrekt och bibehålla dess rika brun färg. Enligt matlagning för ingenjörer, är mikrovågsugn den enklaste metoden för smältning. Placera choklad fyrkanter eller bitar i en mikrovågsugn skål. Värm under korta perioder, ca 30 sekunder varje gång. Rör om choklad efter varje uppvärmningssession. Stoppa uppvärmningen när bitarna ser blank, men ändå har sin form. Rör choklad väl tills slät.

3 Doppa torra jordgubbar i smält choklad. Martha Stewart råder använder en snurrande rörelse för att täcka bären. Låt inte för mycket choklad att samlas på jordgubbar.

4 Placera doppade jordgubbar på ett vax papper fodrade cookie blad. Kylskåp i 15-30 minuter för att härda choklad.

Tips

  • Placera doppade jordgubbar i frysen i ca fem minuter för att påskynda den chokladsmakhärdningsprocessen.
  • Inte överhettas choklad eller det kommer att ta och bli oanvändbar. Ta bort de doppade choklad från kylskåpet i en timme eller kondens bildas på chokladen.

  

Kommentar