Hotell i närheten Shrewsbury, PA

February 15

Hotell i närheten Shrewsbury, PA


Staden Shrewsbury, går Pennsylvania tillbaka till 1739 och var en av de första städerna i Susquehanna regionen. Turister som besöker har tillgång till en rad lokala vingårdar, historiska landmärken och The Enchanted Forest Amusement Park. Oavsett din budget, det finns ett utbud av boende i Shrewsbury med bekvämligheter för att hjälpa dig njuta av din vistelse.

Hampton Inn Shrewsbury

Hampton Inn Shrewsbury har flerspråkig personal, rumsservice och gratis dryck hela dagen hjälper gästerna säkerställa en bekväm resa. Affärsresenärer har tillgång till utökade bekvämligheter såsom gratis utskrift och fax, förutom höghastighetsinternet. Om du reser med små barn, kan du reservera en krubba eller barnstol för ditt rum för att förhindra att behöva släpa ditt eget barn redskap runt. Frukost serveras varje morgon.

Hampton Inn Shrewsbury

1000 Far Hills Drive

New Freedom, Pennsylvania 17.349

717-235-9898

Holiday Inn York

Holiday Inn York är ett hotell nära Shrewsbury som riktar sig till affärsresenärer. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi och ligger bara några minuter från centrala York. Specialitet madrasser, designer duschmunstycken och en varm frukostbuffé ger en trevlig start på dagen. Mini-kylskåp, mikrovågsugn och en utökad frukost bar ingår i varje rum. Interiören korridor stilen på hotellet bidrar till att upprätthålla gäst privatliv.

Holiday Inn York

140 Leader Heights Road

York, PA 17403

717-741-1000

hiexpress.com

Avstånd från Shrewsbury: 10 miles

Rodeway York Inn

Om du reser på en budget, överväga Quality York Inn, bara några minuter norr om Shrewsbury. Beläget nära centrum York distriktet, kommer du att ha tillgång till restauranger, barer och Sovereign Bank Stadium, hem York Revolution (minor league baseball lag). Rummen är utrustade med kabel, höghastighetsanslutning till Internet och en kaffebryggare. En bäddsoffa ingår också, vilket ger dig extra sovplats. Kontinental frukost ingår för varje gäst.

Rodeway Inn York

132 North George St

York, PA 17401

(717) 843-8974

rodewayinn.com

Avstånd från Shrewsbury: 14 miles


  

Kommentar