Hur hitta afghanska restauranger i Chicago, Illinois

January 31

Chicago är en stad känd för italiensk mat, korv smörgåsar och naturligtvis djupa skålen pizza. De på semester i Windy City vill prova något annat, men kan lokalisera och äta på en Afghani restaurang i eller runt stadens gränser. Flera webbplatser kan du hitta restauranger i Chicago baserat på vilken typ av mat som du vill njuta. Dessa webbplatser lista alla viktig information för de restauranger, inklusive telefonnummer och adress, och varje plats är gratis att använda.

Instruktioner

Gläfsa

1 Gå till Yelp webbplats.

2 Skriv "Afghan" i "Sök" låda som är högst upp på hemsidan.

3 Enter "Chicago, Illinois" eller din specifika Chicago postnummer inuti "nära" rutan.

4 Klicka på "Sök". En lista över restauranger visas. Klicka på en av de listor att läsa recensioner (om tillgängligt) och lära sig adress och kontaktuppgifter för den notering.

Urbanspoon

5 Besök Chicago webbsida på Urbanspoon webbplats.

6 Klicka i "Sök" rutan i övre högra hörnet på sidan. Skriv "Afghan."

7 Klicka på "Sök". En lista över restauranger visas. Klicka på en restaurang namn för att hitta en meny, kontaktinformation och recensioner (om sådan finns).

Citysearch

8 Gå till "Chicago, IL" sida på Citysearch webbplats.

9 Typ "Afghan" innanför "Vad letar du efter?" rutan högst upp på sidan. Klicka på "GO". En lista över restauranger visas på nästa sida.

10 Klicka på namnet på en av de listade restauranger. Kontaktinformation, adress, betyg och eventuellt en meny (om postat) är noterad på restaurangens sida.

Tips

  • Sökresultat kan ändras baserat på öppning och stängning av anläggningar.

  

Kommentar