Kokt Pork Rib Tips

February 27

Kokt Pork Rib Tips


Kokande fläsk revben är ett perfekt sätt att koka köttet innan bakning i din favorit barbecuesås. Kokningsprocessen kommer att säkerställa fläsk kommer ut anbud utan under- eller överkokning köttet. Några andra tips kan användas vid framställning av dina fläsk revben så att du får bästa möjliga resultat.

Vatten

Vattnet i kokande grytan bör inte vara för låg eller för hög. Du vill fläsk revbenen som ska precis täcks av vattnet; mindre vatten än detta kommer att göra revbenen laga ojämnt medan mer vatten kommer att ta för lång tid att komma till en koka. För att bestämma lämplig mängd vatten, placera revbenen i kokande grytan sedan hälla vatten över revbenen med ett mått tills köttet är bara täckt.

Smaksättning

Medan köttet kommer att kryddas efter kokning, är det fortfarande viktigt att säsongen vatten som revbenen kokar in. När du har täckt revbenen med vatten, lägga till några andra smaker till potten. Salt kan peppar och vitlöksklyftor sättas. Du kan även lägga till äppelhalvor, äppelcider eller apelsinskivor, om du vill ha en sötare smak till fläsk.

Tillagningstid

Den tid du kokar revbenen för varierar beroende på hur många pounds du lagar mat. Det tar ungefär 10 minuter när vattnet börjar koka, men du kan testa om revbenen görs med hjälp av en gaffel. Pierce fläsk med gaffel för att se om köttet kan dras från benet lätt. Detta kommer att innebära fläskkött är anbud tillräckligt och kan tas bort från potten.

Bakning

Avsluta fläsk revbenen genom att baka dem i ugnen. Lägg revbenen i en ugnsform och krydda med salt och peppar; Häll din favorit barbecuesås över fläsk. Täck pannan med aluminiumfolie och placera det hela i en ugn förvärmd till 325 grader F. Grädda i ungefär en timme för att låta såsen hålla sig till skelettet.


  

Kommentar