Beauty Tips för Moms

April 8

Beauty Tips för Moms


Mellan spela datum, bilpool, föräldra konferenser och alla de andra dagliga föräldraskap aktiviteter som många mammor deltar i, kan skönhet bli en uråldrig koncept. Oavsett om du är en ny mamma till ett barn eller en veteran med tweens eller tonåringar, kan varje mamma ta lite tid att skämma bort och försköna sig själv. Enkla skönhet tips och tricks kan hjälpa även den mest trafikerade mamma för att passa en lite lyx i dag.

Home Beauty masker och behandlingar

Skäm bort dig själv med objekt direkt från din egen kylskåp och skåp. Istället för att lägga extra pengar på tjusiga salong behandlingar eller dyr varuhus masker och serum, använder frukt, grönsaker och mer att koka ihop skönhets skapelser. Hem skönhetsbehandlingar fungerar ofta lika bra som köpta dem, men är lättare om budgeten, har mindre kemiska tillsatser, och kan även göras med din lilla en hjälp. Enligt webbplatsen Hälsa Recept kan du göra en enkel ansiktsmask med husgeråd såsom honung. Coat ansiktet i den söta, klibbiga ingrediens, låt verka i ca 15 minuter, sedan tvätta bort med varmt vatten. Letar efter en rynka reduktions? Prova en mosad banan mask kvar på 15 minuter före sköljning.

Stiftelser och felfri Faces

En mammas morgon är typiskt fullmatade med blöjbyten, göra frukost, förpackning luncher, och andra sysslor. I stället för att slösa tid att finslipa ditt ansikte, ser till en kvalitet stiftelse produkt för att få hjälp. En bra grund eller bas kan lysa upp ditt utseende och hjälpa upptagen mamma för att undvika extra tid kakbildning på extra make-up. Försök alla naturliga mineralvatten make-up varumärken som som producerar en felfri, glödande effekt samtidigt ofta ger dig den extra täckning av ett SPF solskyddsmedel. Dessa snabba applikationsprodukter kan spara tid och innefattar typiskt virvlande en tjock pensel i ett fint pulver och lätt damning ansiktet.

Lägga färg

Lägg till en subtil pop av färg med en rolig läppstift eller ljust färgade ögonskugga. Välj en funktion, till exempel läppar eller ögon, för att markera och gå till en ny nyans som matchar din specifika färg. Först avgöra om du har varm eller kall färg: cool-färgade kvinnor har vanligtvis blek eller ljus hy och blå, grå, eller nötbruna ögon, medan varm tonas kvinnor har solbränna, oliv, eller mörkare hud och bruna eller gröna ögon. Om du hamnar i den svala färggrupp försöka prova rosa eller blå nyanser som lila ögonskugga eller en ljusrosa läppstift. Varma färger kvinnor kanske vill välja ett guld flecked skugga eller en flörtig läppglans med koppar glans.


  

Kommentar