Substitut för Pistaschmandlar i en Cannoli

July 2

Substitut för Pistaschmandlar i en Cannoli


En cannolin är ett rör-formad sicilianska dessert bestående av en krispiga bakverksbotten och en krämig fyllning. Dessa desserter utrustade med ett antal av fyllningar och toppings, inklusive ricotta, gul vaniljsås, choklad vaniljsås och pistage ricotta. Det sista alternativet är en variant på slätten ricotta fyllning och ger en delikat, nötig smak. Krossade pistagenötter är också en frekvent cannoli toppning. Om du vill göra cannoli med pistagenötter men inte har pistagenötter, ersättnings inkluderar andra typer av nötter. Som en allmän försiktighetsåtgärd, ska du be dina gäster om de är allergiska mot nötter.

mandlar

Mandel är ett mångsidigt alternativ till pistagenötter. Paketerade mandlar är prisvärt jämfört med andra special nötter och har en liknande delikat, mjuk smak. Använd råa mandlar eller steka dem lätt i ugnen i 15 minuter vid 160 grader. Hacka mandeln för hand eller i matberedare. Välj mandlar som är enhetlig i färg och luktar söt och nötig, undvika bittra och skrynkliga mandlar. Om du vill använda mandel som en del av krämig fyllning, kan du hitta mandel pulver eller mandel extrakt i de flesta baknings gångarna.

pekannötter

Pekannötter är i många dessert rätter, från PEKANPAJ smör pecan glass. På grund av sin sötma, de erbjuder ett bra substitut för pistagenötter. Pekannötter är lätt tillgängliga på din lokala livsmedelsbutik. Krossa rå pekannötter eller steka dem att få ut mer smak. För att göra detta, lägg dem i en ugn vid 350 grader och lätt glasyr dem med vegetabilisk olja. Grädda i 8 minuter, rör om muttrarna halvvägs igenom. Eftersom pekannötter innehåller mycket fett, se till att förvara dem i kylskåp eller frys för att hålla dem fräscha. Du kan också hitta pecan extrakt för att göra cannoli fyllning.

Kottar

För en mer rustik smak, försök att ersätta pistagenötter med pinjenötter. Liksom pistagenötter, pinjenötter har en unik smak och är ofta en del av traditionella italienska rätter. Pinjenötter lägga till en aromatisk smak, balansera ut sötma cannoli. Även om du kan använda råa pinjenötter, de är oftast rostad eller rostat att få ut mer smak. Om du planerar att doppa cannoli i pinjenötter, toast råa pinjenötter på en bricka i en ugn förvärmd till 350 grader. Rosta dem i 10 minuter. Du kan också rosta dem på spisen under omrörning tills de blir gyllenbruna. Använd dem helt eller krossa dem i mindre bitar. Om du använder pinjenötter för cannoli fyllning, kan du hitta mark pinjenötter i de flesta specialbutiker.


  

Kommentar