Hur ljusare röda läppar

February 8

Hur ljusare röda läppar


Läppar blir förmörkade, inklusive en mörkröd färg, av flera skäl. Rökning, uttorkning, överexploatering av röda läppstift, överdriven konsumtion av kaffe av te och exponering för solen kommer att orsaka läppar för att bli medium till mörk rödaktig färg. Det finns flera säkra, naturliga sätt vem som helst kan återställa sina läppar till en mer naturlig färg utan användning av skadliga kemikalier eller dyra behandlingar.

Instruktioner

1 Rengör dina läppar med en mild peeling ansiktsscrub. Arbeta skrubba in dina läppar och skölj bort med varmt vatten. Den ansiktsscrub kommer att försiktigt ta bort de övre lagren av huden, som kommer att börja lätta de röda läpparna.

2 Arbete fuktgivande ansiktslotion in dina läppar två gånger om dagen, till exempel när du använder lotion för att täcka ansiktet på morgonen eller innan sängen. Ansiktsfuktkräm kommer att mjukna läppar, som bidrar till att eliminera den mörka färg.

3 Blanda 2 msk. limejuice och 2 msk. citron juice. Arbeta blandningen i dina läppar två gånger om dagen i två veckor. Den sura naturen hos juice bidrar till att minska uppkomsten av de röda läpparna.

4 Applicera ett lager av Aloe Vera gel på läpparna minst en gång i veckan. Låt lagret att förbli under 20 minuter innan du torkar bort det med en fuktig trasa.

5 Applicera ett lager av SPF 15 eller mer läppbalsam till dina rodnad läppar flera gånger om dagen, särskilt innan solexponering. Detta kommer att bidra till att återfukta huden, minska den mörka utseende och skydda dina läppar från skadliga UV-strålar.

6 Undvik att hänge sig åt aktiviteter som leder till rodnad läppar, inklusive överdriven kaffekonsumtion eller överexponering för solen.


  

Kommentar