De bästa Trimmers ska användas för ett Yorkie valp Cut

October 25

De bästa Trimmers ska användas för ett Yorkie valp Cut


Yorkshire terrier har långa, fina hår som ser vacker, men blir smutsig lätt. Många ägare som inte vill visa sina Yorkies trimma sina hundar "hår kort för att hålla den ren och hanterbar. Denna korta frisyr kallas en valp klippa, eftersom det ser ut som kort hår av en Yorkie valp. En valp cut är lätt att utföra och lätt att underhålla. Här är några av de verktyg du behöver.

Rätt Clippers

Det är viktigt att du använder hund clippers på Yorkie. Mänskliga Clippers kan fungera på sina fina hår, men med tiden kommer du att bära ner motorn. En bra uppsättning av hund Clippers bör ha en kraftfull motor (upp till 3000 varv per sekund) som håller sig sval under långvarig användning. De två översta märken på marknaden i Förenade Stated är Oster och Andis. Varje varumärke erbjuder olika modeller - shoppa runt för att se vilken som passar dina behov.

Underhåll

En god kvalitet uppsättning hund Clippers kommer att kräva lite underhåll. Leta efter garantier på lådan eller den webbplats som Clippers förblir oljad upp till 100 timmar utan underhåll. En god kvalitet uppsättning professionella hund Clippers kommer att spara mycket tid och ansträngning under flera år. Få Clippers som är bekvämt för dig. Det är bäst att köpa personligen så att du kan se hur de känner i handen.

Nr 4 Blade

Hund Clippers kommer med ett sortiment av blad. Ju lägre siffra på bladet, kommer längre håret vara när du klipper den. A Nr 4 blad är idealisk för en valp snitt på en Yorkie. Det lämnar håret ungefär en tum lång, och du kan använda den på alla Yorkie kropp, utom huvud och fötter.

Nr 7 och nr 7F Blade

Dessa clipper blad är användbara för att finjustera din Yorkie valp cut. De ger en något kortare snitt än nr 4. Du kan använda dem på en Yorkie bröst och buk. Nr 7 är en skip-tand blad, som har grova, ojämna tänder som är särskilt användbart för hopslingrade päls. Nr 7F har även tänder som skapar en slät, jämn yta. Borsta Yorkie päls väl i förväg för att få de bästa resultaten från nr 7F.

No. 10 Blade

Nr 10 blad ger en kortare snitt än nr 7. Du kan använda den för att trimma upp kanterna - hakan, ryggen på benen, ansikte och öron. Var försiktig när du använder Clippers på en Yorkie ansikte. din hund ska vara bekväm med Clippers innan du försöker detta. Du kan också använda sax för att skapa en anpassad snitt i ansiktet och morrhår.


  

Kommentar