Vad betyder det när en eremitkräfta förlorar sin Big Claw?

February 22

Vad betyder det när en eremitkräfta förlorar sin Big Claw?


Att ta hand om ett husdjur eremitkräfta kan höja många frågor du förmodligen inte har stött med andra husdjur. En av dessa frågor är hur man tar hand om en krabba som förlorat en lem och vad det innebär för krabba hälsa.

Påfrestning

Ofta när en eremitkräfta är stressad, börjar den förlora lemmar, inklusive den stora klo. En eremitkräfta upplever oftast spänning när de flyttas från djuraffären till ditt hem. Därför uppstår problemet oftast bara när du köper din krabba och bör upphöra när krabba känner säkrare i sin nya omgivning.

Dålig Pet Care

Om din eremitkräfta börjar kasta ben och klor när du har haft det under en längre tid, kan det bero på dålig krabba vård. Se till att du har gett din krabba med en varm, fuktig miljö och rätt mat och vattenförsörjning. Se till att det inte finns några kemikalier i eller i närheten av livsmiljön. Eremitkräftor behöver också dekorationer som drivved och plast växter för att hålla dem engagerade.

Bryr Efter Claw Förlust

Eremitkräftor gör occassionally förlorar lemmar, däribland den största klo. Däremot kan eremitkräftor överleva utan sin klo. Det bästa man kan göra är att hålla dem isolerade och stressfri. När eremitkräfta nästa molts börjar den återföds ständigt förlorade lemmar.


  

Kommentar